Aizvadītajā nedēļas nogalē viena no karstākajām ballītēm valstī norisinājās Cēsu klubā "Fonoklubs", kur Nekvalitatīvās mūzikas nakts ietvaros uz skatuves kāpa arī leģendārā muzikālā apvienība "Duets Sandra".

Pērnā gada izskaņā grupas fani saņēma skumju vēsti – nopietnu veselības problēmu dēļ skatuvi pameta muzikālās apvienības kolorītā līdere Sandra Brīnuma.

Toreiz, ieskicējot grupas nākotni, viņas dzīvesbiedrs un radošās darbības partneris Andris Brīnums bija atturīgs, norādot – vēl pāragri spriest, kā dzīve iegrozīsies.

"Duets Sandra" gan apstāties negrasās, un Cēsīs notikušajā ballītē kopā ar Andri uzstājās jauns solists – arī Andris.

Intervijās Brīnums bija nobažījies par to, kā grupas fani reaģēs uz sastāva maiņu, bet "Fonokluba" burziņš apliecināja, ka satraukumam nav pamata – lai gan iesākumā publika bija nedaudz kūtra un izvērtēja jaunā mūziķa talantu, drīz vien apvienības lipīgās melodijas un iemīļotie hiti panāca savu un klausītāji metās dejā.

Tāpat netika lauzta tradīcija par mūziķu atkārtotu saukšanu uz skatuves, un Nekvalitatīvās mūzikas nakts viesi tika priecēti ar vienu no lielākajiem "Dueta Sandra" grāvējiem – "Mazcenas mobilo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!