Foto: Publicitātes foto
Nemanot pietuvojies brīdis, kad tiks noteikts LNT šova "Lauku sēta" šīs sezonas uzvarētājs, bet fināla priekšnojautās dalībniekiem vēl bija jāiztur dažādi pārbaudījumi, kas krietni paretināja viņu rindas.

Jau vēstīts, ka iepriekšējā sērijā lauku sētā atgriezās pieci no šova iepriekš izbalsotie dalībnieki – Vija un Ilgvars, Ilzīte un Una, kā arī Violeta, kuras draudzene Sanita gaidāmā mazulīša dēļ pieredzes bagāto šovu veterāni bija "uzmetusi".

Jaunpienācēji radīja lielu spriedzi, jo šovā palikušie dalībnieki neslēpa – tad, kad viņu spēki tuvojas pilnīgam izsīkumam, labi atpūtušies konkurenti kļūst par nopietnu draudu.

Jūtot pieaugošo neapmierinātību, šova vadītājs Jānis lēma, ka no pieciem jaunpienācējiem tikai divi varēs palikt saimniecībā. Abiem pāriem un Violetai bija jāstājas sarežģīta pārbaudījuma priekšā, kurā veiksme uzsmaidīja mammai un meitai.

Pēc tam, kad Ilgvars, Vija un Violeta šovu bija pametuši, pārējiem dalībniekiem tika dota iespēja iegūt unikālu balvu – tiesības iekšējā balsojumā dzēst viena pāra balsi.

Šeit paveicās Rūdim un Mairitai, kuri, dzēšot vienu balsi pret sevi, uz strīpas nosēdināja Unu un Ilzīti. Sliņķu godu bija izpelnījušies Sandis un Ieva, bet pupiņu šķirošanas sacensībās veiklāka izrādījās Ilzīte, kura mājās šajā pārbaudījumā bija trenējusies.

Tas nozīmē, ka finālā spēkiem mērosies māsas Jogita un Jolanta, brālēns un māsīca Rūdis un Mairita, kā arī mamma Ilzīte ar meitu Unu, bet to, kurš kļūs par "Lauku sētas" uzvarētāju, noskaidrosim jau 5. janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!