Foto: DELFI

Skumjas ziņas skaistajā pirmssvētku laikā nākas vēstīt populārajai pašmāju muzikālajai apvienībai "Duets Sandra" – grupas līderei ir nopietnas veselības problēmas, kas liedz uzstāties.

"Sandrai ir lielas veselības problēmas. Pagaidām grupā viņas vietā būs pagaidu aizvietotājs. To, vai viņš būs īstais, rādīs laiks," nelāgo situāciju "Delfi Izklaidei" lakoniski komentē Sandras dzīvesbiedrs un dueta partneris Andris Brīnums (abi attēlā).

Sīkāku informāciju par Sandras veselību Andris pagaidām nav gatavs sniegt, vien atklāj, ka spilgtā estrādes zvaigzne vairs nevar uzstāties.

To, kas nākotnē notiks ar "Duetu Sandra", šobrīd esot pāragri spriest. Brīnums neņemas prognozēt, vai Sandra varēs atgriezties uz skatuves, vai tomēr nāksies duetam meklēt jaunu dalībnieku.

Tagad apvienībai piesaistīts plašākai sabiedrībai nezināms izpildītājs, un novērtēt viņa sniegumu varēs pagaidām vienīgajā ieplānotajā "Duets Sandra" publiskajā koncertā – 7. janvārī Cēsu "Fonoklubā", kur norisināsies tradicionālā Nekvalitatīvās mūzikas nakts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!