Foto: DELFI/Sputnik/Scanpix/Publicitātes foto
Tuvojoties Ziemassvētkiem, arī ārvalstu un pašmāju izklaides biznesā iestājies zināms klusuma laiks, tomēr spilgtu ziņu netrūkst, un "Delfi Izklaide" piedāvā iknedēļas apspriestāko un karstāko ziņu desmitnieku.

Jūlija Krūmiņa dzīve: cietums, erotisko vētru laiks un roka stērbelē

Foto: DELFI
Pirmdien, 12. decembrī, iznāca miljonāra Jūlija Krūmiņa ilgi gaidītie memuāri "Iļģuciema pašpuikas stāsti", kuros viņš atklājis arī vairākas savas privātās dzīves nianses, kas līdz šim plašākai sabiedrībai nebija zināmas.

Lasīt vairāk

Foto: Ar smalku burziņu atzīmē Jūlija Krūmiņa memuāru iznākšanu

Foto: DELFI

Pirmdienas, 12. decembra, vakarā restorānā "Bibliotēka No.1" pulcējās skandalozā pašmāju uzņēmēja Jūlija Krūmiņa draugi, ģimenes locekļi, paziņas un citi, lai atzīmētu miljonāra memuāru "Iļģuciema pašpuikas stāsti" iznākšanu.

Lasīt vairāk

Izvārgušais Dima Bilans nonācis slimnīcā

Foto: Instagram.com/bilanofficial/

Viens no populārākajiem Krievijas skatuves māksliniekiem Dima Bilans (attēlā) jau ilgāku laiku cīnās ar nopietnām veselības problēmām – gada sākumā viņam tika atklāts gastrīts, bet tagad novājinātais organisms novedis mūziķi slimnīcā.

Lasīt vairāk

Andrejs Ēķis atklāj, cik izmaksāja 'Svingeri'

Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā uz lielajiem ekrāniem iznāca režisora Andreja Ēķa pikantā komēdija "Svingeri", kas jau kļuvusi par īstu pašmāju kinogrāvēju, pulcējot pilnas zāles un izpelnoties jūsmīgas atsauksmes.

Lasīt vairāk

Foto: Kā briti svētku noskaņās dzēra un ālējās

Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļas nogalē Londonā norisinājās ikgadējais "Santacon" pasākums, kura var piedalīties ikviens, kuram ir Ziemassvētku vecīša kostīms un vēlme piedzerties.

Lasīt vairāk

Donalds Tramps negaidīti ticies ar reperi Kanji Vestu

Otrdien, 13. decembrī, pasauli pāršalkusi pārsteidzoša vēsts – par dižāko reperi pasaulē pašpasludinātais Kanje Vests devies uz tikšanos ar jaunievēlēto ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Lasīt vairāk

Spilgti arhīva foto: Agnesei Zeltiņai – 45

Foto: F64/DELFI

Trešdien, 14. decembrī, 45. dzimšanas dienu atzīmē populārā latviešu aktrise, pasākumu vadītāja un rotu dizainere Agnese Zeltiņa (attēlā).

Lasīt vairāk

Brazīlijas smukākais dupsītis kārdinošos foto

Foto: Vida Press

Pretrunīgi vērtētajā Brazīlijas skaistumkonkursā "Mis Bum Bum", kurā tiek meklēta šīs zemes smukākā dibentiņa īpašniece, šogad uzvaras laurus plūca daiļava Ērika Kanela (attēlā). Nesen viņa tapusi iemūžināta kārdinošos foto.

Lasīt vairāk

Laiks doties uz podiņa! Amerikāņu seriālā krimināla aina latviešu valodā

Foto: Vida Press

Dažkārt ārvalstu seriālos un filmās varam baudīt atsauces uz Latviju vai latviešiem, bet latviešu valodu dzirdēt gadās reti. Šonedēļ pārsteigumu sarūpējis "FOX" seriāls "Brooklyn Nine-Nine".

Lasīt vairāk

Krievijas 'Glamour' atzinis Laimu Vaikuli par 'gada dievieti'

Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas žurnāls "Glamour" spilgtāko gada sieviešu sumināšanas pasākumā godinājis arī latviešu dziedātāju Laimu Vaikuli, piešķirot viņai titulu "Gada dieviete".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!