Foto: Vida Press

Decembra sākumā pamatīgā jezgā iekūlās amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina, kuru plastisko operāciju radīto seku dēļ dēvē par Kaķsievieti – viņa tika aizturēta par uzbrukumu mīļotajam.

Ar to gan jezga nebeidzās, jo drīz vien policija aizturēja viņas mīļoto, modes mākslinieku Loidu Kleinu (abi attēlā), kuru dāma apsūdzēja zādzībā un uzbrukumā viņai – Loids pēc skandāla bija ieradies abu kopīgajā miteklī Trampa tornī Ņujorkā, lai savāktu savas mantas, bet Džoslīna bija izsaukusi policiju.

Tagad abiem nu jau bijušajiem mīļotajiem aizliegts vienam otram tuvoties – no neparasta mīlasstāsta viss pārvērties nepatīkamā skandālā un publiskā netīrās veļas mazgāšanā.

Pati Džoslīna nepatīkamo pavērsienu savā dzīvē nav komentējusi, bet tagad runāt sācis Kleins – viņš izdevumam "People" sniedzis atklātu interviju, kurā pastāstījis, kas īsti noticis liktenīgajā naktī, kā arī atklājis savas un Kaķsievietes attiecību aizkulises.

Neraugoties uz to, ka Džoslīna decembra sākumā vīrietim bija uzbrukusi ar nagiem, šķērēm un karstu vasku, viņš atzinis, ka 13 ar ugunīgo dāmu kopā pavadītie gadi "bija skaists romāns un skaists stāsts".

"Es vēlētos, lai tas turpinās tāpat bez visa šī stresa," norādījis Kleins.

Kaķsieviete un par viņu 27 gadus jaunākais vīrietis iepazinušies 2003. gadā Ņujorkas modes nedēļā. Dāma izrādījusi interesi par viņa kolekciju, un sekojušas gan vakariņas, gan kopīgi apmeklēti saviesīgi pasākumi.

Foto: Vida Press
Abi sarunājušies franču valodā, jo Kleins ir dzimis Kanādā, bet audzis Parīzē, un arī Šveicē dzimusī Vaildenšteina pārvalda franču mēli.

"Mēs runājām vienā valodā, un viņa saprata augsto modi. Viņai bija nevainojama gaume," iepazīšanos atcerējies Loids.

"Mēs kļuvām par mīļākajiem. Centāmies tikties, cik vien bieži iespējams. Mums kopā bija ļoti jautri, un viss attīstījās īpaši labi," atmiņās gremdējies Loids.

Sievietes izskats un aizraušanās ar plastisko ķirurģiju sabiedrībā vienmēr tikusi vērtēta pretrunīgi. Viņas mīļotais arī tagad, kad abu attiecības ar skaļu blīkšķi beigušās, šo sievietes vājību aizstāv.

"Viņai šur un tur veikti daži uzlabojumi, bet nav tā, ka viņa ir centusies izskatīties pēc kaķa. Viņas sejas galvenās iezīmes – acis, deguns un vaigu kauli – tādi bija jau 18 gadu vecumā," izdevumam "People" stāstījis Kaķsvietes ilggadējais dzīvesbiedrs.

"Skaistums ir subjektīvs," iespējamo Kaķsievietei veltīto kritiku atspēkojis modes mākslinieks.

Idilliskais mīlas stāsts gan sašķobījies 2008. gadā, kad viņi ievākušies Trampa tornī – tad, kā atklāj Loids, viņai sākušās dusmu lēkmes, kas bijis "mazliet šokējoši".

Dažreiz dāma pavisam zaudējusi savaldību un lidinājusi pa gaisu traukus, tomēr viņas dzīvesbiedrs izturējies saprotoši.

Atceroties liktenīgo 7. decembra nakti, kas viņam beidzās ar saskrāpētu seju un policijas izsaukšanu, Loids neslēpj – spriedza bija sasniegusi kulmināciju. Tās iemesls – finansiālas grūtības.

Lai gan viņš džentlmeniski sievietes materiālo stāvokli nav iztirzājis, ārzemju mediji nesen vēstīja, ka Džoslīna, kura pēc šķiršanās no vīra bija tikusi pie divarpus miljardiem un prāviem ikgadējiem pabalstiem, visu naudu notriekusi un labu laiku dzīvojusi uz Loida rēķina.

Foto: Vida Press
Dusmu lēkmes laikā Džoslīna Loidam draudējusi viņu nogalināt, bet, kad viņa nejauši ieslēgusies drēbju skapī, vīrietis nekavējoties sācis pakot savas mantas. Sieviete dusmās izsaukusi policiju, bet beigu beigās viņai nācies pašai atbildēt par vardarbību pret dzīvesbiedru.

Kad Loids pēc dažām dienām atgriezies pēc dzīvoklī palikušajām mantām, Džoslīna sarīkojusi iespaidīgu scēnu un atkal izsaukusi policiju. Šoreiz – lai apsūdzētu Loidu zādzībā un uzbrukumā.

"Tas bija šausminoši. Dažas stundas es pavadīju bez kurpēm un jostas. Bija auksti, un es atrados vienā kamerā ar noziedzniekiem," ieslodzījumā pavadīto laiku atcerējies Loids.

Neraugoties uz pārdzīvoto, vīrietis netur ļaunu prātu uz Džoslīnu.

"Man ir žēl viņas un skumji. Es viņai vēlu visu to labāko. Šī ir ļoti neveiksmīga situācija," norādījis Loids. Viņš izteicis cerību, ka Džoslīnai izdosies salabt ar saviem jau pieaugušajiem bērniem, jo viņš pieļauj – tieši kontaktu trūkums ar atvasēm ir viņas skumju avots.

Jautāts par iespējamību atgriezties pie Vaildenšteinas, Loids bijis izvairīgs. "Nedomāju vis, ka tas varētu notikt, bet tas bija skaists mīlas stāsts," rezumējis vīrietis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!