Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļā ārvalstu tabloīdi steidza vēstīt par amerikāņu sabiedrības dāmas Džoslīnas Vaildenšteinas nedienām – viņa ar šķērēm bija savainojusi mīļoto vīrieti. Tagad par uzbrukumu Kaķsievietei, kā Džoslīnu dēvē plastisko operāciju sabojātās sejas dēļ, aizturēts viņas dzīvesdraugs.

Kā, atsaucoties uz policijas sniegto informāciju, vēsta "Dailymail.com", Džoslīnas mīļotais – modes mākslinieks Loids Kleins (abi attēlā) – svētdien agri no rīta aizturēts Trampa tornī Ņujorkā.

Viņš tiek apsūdzēts par uzbrukumu Vaildenšteinai, kura aizvadītajā nedēļā ar šķērēm un asajiem nagiem bija pamatīgi apstrādājusi mīļoto. Tāpat pret Kleinu, kurš bija ieradies savā līdzšinējā dzīvesvietā, lai paņemtu dažas savas mantas, izvirzīta apsūdzība par zādzību.

Vaildenšteina apgalvo, ka bijušais mīļotais viņu sagrābis un nogrūdis uz grīdas, bet Kleina oficiālais pārstāvis medijiem vēstījis, ka arests bijis nepamatots un Vaildenšteinas sniegtās liecības – melīgas.

Tiek vēstīts, ka vīrietis bez atļaujas ielauzies viņas guļamistabā, lai paņemtu "iPhone" viedtālruni, mobilā teledona vāciņu un kredītkarti, bet pati Vaildenšteina sūkstījusies, ka pēc Kleina "vizītes" viņai ir savainota mugura un kakls, kā arī nobrāzumi uz rokām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!