Foto: Vida Press
Svētdien, 11. decembrī, Santamonikā norisinājās "Critics Choice Awards" jeb ASV un Kanādas filmu kritiķu balvu pasniegšanas ceremonija. Kā ierasts, pēc pasākuma dedzīgi tiek apspriesti ne tikai balvu saņēmēji, bet arī daiļavu tērpi.

Dažām aktrisēm izdevies pārsteigt ar izcilu gaumes izjūtu un ar saviem tērpiem izpelnīties gandrīz vienprātīgas ārvalstu modes ekspertu uzslavas.

Kā viena no pamanāmākajām ceremonijas viešņām noteikti minama aktrise Nikola Kidmena, kura valdzināja melnā vakartērpā ar dziļu šķēlumu un interesantu dekoltē izgriezumu.

Tāpat stila kritiķi atzinīgus vārdus veltījuši aktrises Emmas Stounas melnajai vakarkleitai. Arī pievilcīgā rudmate Eimija Adamsa izpelnījusies uzslavas. Viņa savu labo gaumi apliecinājusi baltā kleitā ar atkailinātiem pleciem un koķetu izgriezumu dekoltē zonā.

Tiesa, aktrišu, kuras šoreiz ar tērpiem nošāvušas greizi, saraksts ir iespaidīgs. Ekspertiem vilšanos sagādājis Natālijas Portmenas tērps. Kinozvaigzne šobrīd ir mazuļa gaidībās, un savas auguma aprises viņa bija paslēpusi zem volāniem rotātas puķainas kleitiņas ar apmetni.

Vilšanos sagādājusi arī seriālu zvaigzne Ariela Vintera, kura izrādījusi savu kailo muguru. Savukārt jauniņās aktrises Bellas Tornas tērps ar caurspīdīga auduma ielaidumiem nodēvēts par pārāk pikantu un atklātu.

"Critics Choice Awards" pasniegšanas ceremonijā par labāko "action" filmu tika atzīta Mela Gibsona filma "Hacksaw Ridge", labākās komēdijas balvu saņēma supervaroņu gabals "Deadpool", bet par labākajiem aktieriem tika atzīta Portmena un Keisijs Afleks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!