Foto: Vida Press

Ne visām attiecībām ir lemts "ilgi un laimīgi līdz mūža galam" scenārijs. Tapis zināms, ka izjukusi austriešu uzņēmēja, miljardiera Ričarda Lugnera un viņa sievas, "Playboy" modeles Ketijas Šmitas (abi attēlā) divus gadus ilgusī laulība.

Šobrīd 27 gadus vecā Ketija un par viņu 57 gadus vecākais miljardieris apprecējās 2014. gada septembrī.

Pāris iepazinās 2014. gada februārī, bet augustā ekscentriskais bagātnieks savu izredzēto bildināja. Viņa, protams, teica jāvārdu, un večuks ilgi nevilcinājās – rudenī Vīnē tika dzertas greznas kāzas.

Toreiz lielu mediju un sabiedrības ievērību izpelnījās abu mīlētāju ievērojamā vecumu starpība, tomēr jaunlaulātie spītīgi apgalvoja, ka mīlestībai nav vecuma ierobežojuma. Tiesa, aizvadītajā nedēļā abu laulība oficiāli šķirta.

Kad 84 gadus vecais Lugners apprecējās ar Ketiju, viņa kontā jau bija četras izjukušas laulības, un arī piektā reize tomēr piedzīvojusi izgāšanos. Mediji vēsta, ka šķiršanās iniciatore bijusi sieva, jo viņai radušās aizdomas, ka vīrs ir neuzticīgs.

Kā skaidrojusi Ketija, par vīra neuzticību viņa uzzinājusi oktobrī. "Es tikai zinu to, ka viņa ir aptuveni manā vecumā. Ne vecāka par 30 gadiem. Viņas dēļ mēs ar Ričardu oktobrī sastrīdējāmies," vācu izdevumam "Bunte" abu šķiršanos komentējusi modele.

Tiesa, miljardieris šīs apsūdzības noliedz – viņš presei sniedzis paziņojumu, ka bijusī sieva izplata nepatiesas baumas un mēģina viņu nomelnot.

Savukārt Ketija apgalvo, ka ar savu vīru bija ieplānojusi skaistu nākotni, bet sapņi izčibējuši viņa neuzticības dēļ. Turklāt viņa jūtas vīlusies, ka mīļotais ar vieglu sirdi piekritis šķirties un pat nav mēģinājis saglābt laulību.

Uzvirmojušas runas, ka Ketija, iespējams, vīru apsūdzējusi neuzticībā un pieprasījusi šķiršanos, lai gūtu materiālu labumu, taču viņa šīs runas pilnībā noraidījusi, apgalvojot, ka abiem bijis "standarta laulības līgums".

"Pēc šķiršanās es neesmu kļuvusi par miljonāri, lai gan mani nelabvēļi, protams, apgalvo pretējo," sacījusi Ketija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!