Foto: Privātais arhīvs/LETA/Delfi
Starp sabiedrībā zināmiem pāriem daži izceļas īpaši spilgti, un "Delfi Izklaide" piedāvā sešus, kuri šajā gadā par sevi likuši runāt visvairāk.

Drosmīgākais pāris – Kaspars un Zane

Foto: Instagram.com/fashionworldby_zg/
Basketbolists Kaspars Kambala un viņa daiļā Zane ir viens no tiem pāriem, kuri savas attiecības labprāt atspoguļo sociālajos tīklos, ļaujot ielūkoties gan atpūtas un romantikas pārpilnos brīžos, gan savās ikdienas gaitās un pat kopīgajos treniņos.

Arī intervijās abi viens otram velta mīlestības pilnus vārdus, kopīgi nolēmuši atteikties no stiprā alkohola lietošanas un šajā pavasarī attiecības pacēla nākamajā līmenī – Kaspars mīļoto bildināja.

Kāzu zvani, visticamāk, skanēs nākamgad, bet, tuvojoties gada izskaņai, abi savus fanus pārsteidza ar drosmīgu fotosesiju žurnālam "Klubs", kas dažiem burtiski aizsita elpu un kārtējo reizi apliecināja abu mīlestību.

Skaļa debija – Artuss un Natālija

Foto: LETA
Starp "debitantiem" romantiskajā frontē jāmin Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš un viņa mīļotā, modele un psiholoģijas studente Natālija Bartuševiča. Kad neilgi pēc Līgo svētkiem Kaimiņš savā "Facebook" profilā publiskoja romantisku foto ar divām plaukstām, daudzi pieļāva, ka tā ir kārtējā tautas kalpa provokācija.

Drīz vien gan noskaidrojās, ka Kaimiņš patiesi ir saderinājies, un tapa zināms arī līgaviņas vārds. Tā kā kopš attiecībām ar aktrisi Kristīni Belicku un politiķa Kārļa Leiškalna meitu Dārtu Kaimiņš savu privāto dzīvi sargāja, ziņa par viņa saderināšanos bija pārsteigums.

Novembra sākumā pašmāju tabloīdos uzvirmoja runas, ka līgava Kaimiņu pametusi, bet tās apstiprinājumu neguva. Vēlāk abi saticīgi apmeklēja teātri, kliedējot jebkādas aizdomas par krīzi attiecībās.

Pamanāmākās attiecības – Valērijs un Elīna

Foto: DELFI
Par to, ka miljonārs Valērijs Maligins un Dailes teātra aktrise, māksliniece Elīna Dzelme uzsākuši attiecības, kļuva zināms jau pērnā gada pavasarī, un kopš tā laika uzņēmējs un viņa mīļotā kļuvuši par vienu no dedzīgāk apspriestajiem pārīšiem Latvijā.

Abi kopā bauda mākslu, dodas ceļojumos, bet šovasar, atzīmējot Elīnas 30. dzimšanas dienu, Maligins savā Jūrmalas īpašumā sarīkoja "bomžu ballīti", uz kuru, neraksturīgi sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, bija lūgti arī preses pārstāvji un par kuru viedoklis bija gandrīz visiem.

Šoruden Maligins un Elīna pārsteidza visus ar savu tēlu labdarības ballē, kuru uzņēmējs apmeklēja kā Marija Antuanete, bet viņa mīļotā dižojās ar Ādolfa Hitlera ūsiņām, un drīz vien jau Latviju pāršalca priekpilna vēsts – abi apprecējušies un sieva pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Elegance un briedums – Ieva un Mārtiņš

Foto: Publicitātes foto
Politiķis Mārtiņš Bondars un viņa sieva, māksliniece Ieva Bondare ir bieži dažādu pasākumu apmeklētāji, un viņus var sastapt koncertos, mākslas izstāžu atklāšanās, Rīgas modes nedēļā un citos saviesīgos burziņos.

Abi audzina trīs bērnus, no kuriem vidējā atvase – meita Džūlija – pērnā gada izskaņā debitēja modes biznesā, kas arī bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc šogad notiekošajās Rīgas modes nedēļās, kas Džūlijai bija pirmā pieredze šāda līmeņa pasākumā, Bondaru pāris bija bieži viesi.

Ieva un Mārtiņš tiek dēvēti par vienu no elegantākajiem pašmāju slavenību pāriem, un ne velti – abi gandrīz vienmēr ir saskaņojuši savu apģērbu un priecē visus ar lielisku stila un gaumes izjūtu, pareizi izvēloties konkrētam pasākumam piemērotāko tēlu.

Attiecības TV ekrānos – Lelde un Aivis

Foto: F64

Telekanāla RīgaTV24 "sejas" Leldi Lietavieti un Aivi Ceriņu noteikti var dēvēt par populārāko Latvijas "TV pāri". Kamēr citi augstākminētie sabiedrībā zināmie cilvēki ar mīļotajiem kopā lielākoties tikai atpūšas, Lelde un Aivis arī kopā strādā.

Kad abi negrozās TV ekrānos, tad bieži vien apmeklē vai vada dažādus pasākumus, kuros arī vairumā gadījumu mirdz kopā, ar savu, šķiet, neizsīkstošo enerģiju iedvesmojot citus.

Biežā kopā būšana gan abiem jauniešiem netraucē, un savulaik intervijā žurnālam "Shape" Lelde atzinusi – "īstā dzīves bilde liekas kopā tikai tad, kad esam viens otram blakus". To, ka abu attiecībās viss ir vislabākajā kārtībā, apliecina arī fakts, ka šovasar Lelde un Aivis saderinājās.

Jaunā ģimene – Edgars un Katrīna

Foto: Privātais arhīvs
Pavasarī tapa zināms, ka precēties nolēmuši politiķis un basketbola funkcionārs Edgars Jaunups un fonda "Mākslai vajag telpu" pārstāve Katrīna Leiškalne. Līdz ar šo priecīgo ziņu mīļotie atklāja vēl kādu patīkamu jaunumu – Katrīna ir pirmdzimtā gaidībās.

Jaunupa un Leiškalnu dinastijas pārstāves kāzas kļuva par vienu no gada apspriestākajiem notikumiem pašmāju slavenību dzīvēs, un nepilnus divus mēnešus pēc šī priekpilnā notikuma Jaunupiem pievienojās mazais Karls.

Arī šis pāris zināmā mērā uzskatāms par sava ceļa gājējiem – kamēr daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki savu bērniņu foto plašākai sabiedrībai līdz noteiktam vecumam nerāda, Jaunups īsi pēc mazulīša dzimšanas jau padalījās ar aizkustinošu sievas un dēla foto, bet vēlāk ļāva ielūkoties īpaši privātā ģimenes brīdī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!