Foto: Vida Press

Britu popdziedātāja Šerila Koula un tīņu iecienītās puišu grupas 'One Direction' dalībnieks Laiems Peins (abi attēlā) dēvējami par šī brīža karstāko un apspriestāko pārīti visā Lielbritānijā. Jaunākie ziņu virsraksti vēsta, ka pavisam drīz pasaulē nāks abu kopīgais bērniņš.

Janvāra sākumā 33 gadus vecā Koula izšķīrās no sava otrā vīra, un drīz vien tapa zināms, ka dziedātāja uzsākusi romantiskas attiecības ar par viņu desmit gadus jaunāko smukulīti Peinu.

Abi zibenīgi kļuva par tabloīdu un fotogrāfu iecienītāko pārīti, un šovasar plašsaziņas līdzekļos uzvirmoja runas, ka Koula ir sava un Peina kopīgā mazuļa gaidībās.

Dziedātājas auguma aprises pēdējo mēnešu laikā ir acīmredzami izmainījušās, un noslēpt faktu par grūtniecību vairs nav iespējams – viņas vēderiņš manāmi paaudzies.

Tiesa, Koula un Peins spītīgi turpina klusēt un nav publiski komentējuši grūtniecību. Savukārt anonīmi avoti jau pirms vairākām nedēļām tabloīdiem apstiprināja, ka dziedātāja ir gaidībās.

Arī Peina māsa Ruta Gibinsa netieši apstiprinājusi, ka viņas brālis drīzumā kļūs par tēvu.

"Ir vai nav vēderiņš, apstiprināts vai neapstiprināts. Tas ir tikai mana brāļa un Šerilas pašu ziņā, kādus savas privātās dzīves notikums un kad viņi vēlas atklāt," vietnē "Twitter" ceturtdien vīterojusi Ruta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!