Foto: DELFI
Ceturtdienas, 1. decembra, vakarā skatītāju vērtējumam tika nodota kārtējā šova "Lauku sēta" sērija, kura, salīdzinot ar pāris iepriekšējām pārraidēm, bija krietni vien mierīgāka. Iemesls – daļa no dalībniekiem jūtas emocionāli slikti un vēlas šovu pamest.

Šajā sērijā dalībniekiem bija jāveic vairāki lieli darbi – jāiztīra stallis un jāveic tur nelieli kosmētiski uzlabojumi, jāiztīra no krūmiem Daugavmala, kā arī jāatjauno "Ūsiņu" saimniecības plosti.

Šoreiz darbi vedās gana raiti – visi strādāja vienā komandā, un, kā par brīnumu, arī starp lielajiem konfliktu meistariem Violetu, Sanitu un Sandi valdīja pamiers.

Tas gan vīrietim neliedza aizkadros veltīt abām jaunkundzēm skarbus vārdus un atzīt – viņam Violetas un Sanitas klātbūtnē "saceļas spalva" un zūd viss darbaprieks un enerģija. To varēja manīt arī skatītāji, jo līdz šim enerģiskais Sandis kopīgajos darbos iesaistījās krietni pasīvāk un neslēpa, ka varētu arī doties mājup.

Par vēlēšanos doties mājās ierunājās arī Mairita un Ilzītes meita Selīna, un ne viens vien atzinis, ka šovā grūtākais nav fiziskā slodze, bet tieši emocionālā puse – daudzi ilgojas pēc mājiniekiem un ir saguruši no ilgās prombūtnes.

Negaidītu pavērsienu piedzīvoja iepriekšējā sērijā no šova izbalsotie Ilgvars un Vija – viņi ar ikdienas dzīvei nepieciešamo minimumu tika izsēdināti uz netālu esošas salas Daugavas vidū, kur abi mīlnieki, kuri attiecības uzsākuši pirms trim mēnešiem, varēja izbaudīt "medusmēnesi".

Foto: Publicitātes foto
Kad pēc labi paveiktajiem darbiem dalībnieki devās izbraukumā ar plostu, viņi brauciena izskaņā pamanīja abus "robinsonus", un drīz vien tika lemts – Ilgvars un Vija var atgriezties lauku sētā.

Par nedēļas sliņķēm tika atzītas Sanita un Violeta, bet iekšējā balsojumā tika lemts, ka viņām blakus sēdīsies Ieva un Sandis. Pārbaudījumā abiem pāriem bija jātur paceltās rokās sāls kubs, un, kad jau skatītāji gatavojās nopietnai cīņai uz dzīvību un nāvi, abas meitenes kļūdījās kuba striķu satveršanā un izstājās pirmajās sekundēs.

Violeta, kura šovā atkārtoti bija nolēmusi piedalīties, lai beidzot uzvarētu, nespēja valdīt asaras, tomēr no lauku sētas abas meitenes devās prom dziedādamas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!