Foto: Sputnik/Scanpix
18. novembrī pasaulē nāca populārās Krievijas žurnālistes Ksenijas Sobčakas un aktiera, režisora Maksima Vitorgana kopīgais pirmdzimtais. Mazulīša vārdu laimīgie vecāki vismaz pagaidām tur noslēpumā.

Noslēpumainība ap mazulīša vārdu ne pa jokam satraukusi Krievijas medijus un Sobčakas fanus, liekot visiem mesties minējumos par jauno vecāku izvēli.

Nedēļu pēc bērniņa nākšanas pasaulē Krievijas mediji steidz vēstīt – Ksenija un Maksims savai atvasei devuši vārdiņu Platons, bet vismaz pagaidām bērna vecāki šo informāciju nav apstiprinājuši.

Atgādinām, ka arī savu grūtniecību Sobčaka ilgi turēja noslēpumā un oficiāli to komentēja tikai vienu reizi – tad, kad puncīti vairs nebija iespējams noslēpt.

Par dēliņa piedzimšanu viņa saviem sekotājiem pavēstīja "Instagram" tīklā, kur kopā ar vīru faniem ļauj sekot līdzi norisēm gan profesionālajā, gan privātajā dzīvē.

Vitorgans arī padalījās ar īpaši emocionālu mirkli, kurā iemūžināta viņu atgriešanās mājās no dzemdību nama, bet bildes parakstā aktieris neslēpa savu nepatiku pret paparaci uzlidojumiem.

Ceturtdien, 24. novembrī, Sobčaka savā "Instagram" profilā publicēja aicinājumu faniem neņemt par pilnu presē izskanējušo informāciju, uzsverot – viņi ar visu, ko paši uzskatīs par atklājamu, dalīsies sociālajos tīklos.

Žurnāliste atklājusi, ka šobrīd dažādas televīzijas programmas apzvana viņu draugus, paziņas, radiniekus, ārstus, kolēģus un citus, lai tie piedalītos sarunu šovos, bet Sobčaka norādījusi, ka nedz viņa ar vīru, nedz īstie draugi un tuvas paziņas tam nepiekritīs, tāpēc viss, ko cilvēki varēs uzzināt, būs vien baumas par svešu privāto dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!