Foto: DELFI
Starp spilgtākajiem šova "Lauku sēta" dalībniekiem ir Sandis un Ieva (abi attēlā), kuri savas attiecības definējuši visai mīklaini – viņi šovā pieteikušies kā pāris uz pusslodzi. Izrādās, tagad mīla izplēnējusi un viņi palikuši vairs tikai draugi.

Portālam "Skaties" Sandis iezīmējis seriālu cienīgu ainu savā privātajā dzīvē – esot kopā ar Ievu, abi pieteikušies "Lauku sētai". Tad pašķīrušies, jo pie vīrieša atgriezusies cita draudzene, bet šovā bijis jāpiedalās – līgums parakstīts un atkāpšanās ceļa nav bijis.

"Tā nu es šovā nofilmējos kopā ar Ievu, bet mājās no "Lauku sētas" mani gaidīja cita meitene. Uzzinājusi, ka šovā startēju ar Ievu, viņa mani pameta.

Savukārt uzreiz pēc filmēšanas beigām pašķīros ar Ievu. Viņa uzzināja, ka man bijusi vēl kāda, kura it kā gaidījusi," portālam "Skaties" skaidrojis Sandis.

Dzīve iegrozījusies tā, ka tagad Sandis ir viens, tomēr dalību šovā, kas zināmā mērā vainojama pie attiecību izjukšanas, viņš nenožēlo un tic, ka vēl atradīs īsto. Iespējams, iepazīties palīdzēs arī šovā gūtā atpazīstamība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!