Foto: Vida Press
Jau vairākus mēnešus Holivudas aktieri Denisu Kveidu vieno romantiskas attiecības ar modeli Santu Auziņu (attēlā), un, kā jau notiek ar populāru kungu draudzenēm, līdz ar mīlestību nāk arī pastiprināta slavenību fotogrāfu uzmanība.

Ārzemju mediji vēsta, ka Kveids, kuru skatītāji zina no tādām filmām kā "The Day After Tomorrow" (2004), "Frequency" (2000), "Pandorum" (2009) un citām, un latviešu izcelsmes modele Auziņa kopā ir aptuveni pusgadu.

Kveids savulaik desmit gadus bija precējies ar aktrisi Megu Raienu, bet vasarā tika šķirta viņa trešā laulība.

Arī Santa, kura ir dzimusi Monreālā, Kanādā, ir bijusi precējusies ar uzņēmēju no Ekvadoras, un vienmēr modrais izdevums "Radar Online" vēsta, ka tieši Kveida dēļ viņas laulība izjukusi.

"Deniss nozaga Santu viņas vīram un bērniņiem. Viņi vēl nesen bija kopā, bet tagad viņa ir pametusi ģimeni, lai būtu kopā ar 62 gadus vecu vīrieti," medijam stāstījis anonīms avots, un "Radar Online" zina vēstīt, ka savienībā ar ekvadorieti pasaulē nākušas divas meitiņas.

Uz sarkanā paklāja Kveids un 30 gadus vecā modele kopā pirmo reizi kāpa šī gada oktobrī Kannās, un tad arī oficiāli tika gūts apstiprinājums abu romānam, kas, visticamāk, sācies vasarā – abi kopā pirmo reizi manīti jūlijā kādā Monreālas klubā.

Lai gan ārvalstu preses izdevumi vairumā gadījumu Auziņu dēvē par franču-kanādiešu modeli, viņa pati sociālajos tīklos neslēpj, ka viņas izcelsme ir saistīta ar Latviju.

Par Auziņas modeles gaitām informācijas nav daudz – zināms, ka šajā biznesā viņa darbojas vismaz no 2004. gada, un sadarbojusies ar aģentūrām Toronto, Ņujorkā, Minhenē un Itālijā. Viņa piedalījusies "Esprit" reklāmās, kā arī filmējusies kāda kanādiešu tualetes papīra reklāmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!