Foto: DELFI/Privātais arhīvs/AP/AFP/Scanpix
Nedēļa pagājusi Latvijas neatkarības svinību zīmē, tomēr notikušas arī citas spilgtas un ērmīgas lietas, tāpēc "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz zīmīgākajiem un apspriestākajiem notikumiem šovbiznesa un slavenību pasaulē.

Trampa meitas Ivankas misēklis ar 10 tūkstošus vērtu rokassprādzi

Foto: AP/Scanpix
Jau īsi pēc miljardiera Donalda Trampa uzvaras ASV prezidenta vēlēšanās nelāgā skandālā iekūlusies viņa vecākā meita
Ivanka Trampa
(attēlā), kura nolēmusi izmantot tēva jauno statusu, lai reklamētu savu darbu.

Lasīt vairāk

Foto: Kā dzīvi bauda Latvijas bagātākā vīrieša sieva

Foto: Instagram.com/santazamuele/

Aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka laulības ostā iestūrējis Latvijas bagātākais cilvēks, AS "ABLV Bank" padomes priekšsēdētājs Oļegs Fiļs – viņš mijis gredzenus ar daiļo Santu Kristiānu Zāmueli.

Lasīt vairāk

Top 10: Slavenu sieviešu dupši, kurus apbrīno pasaulē

Foto: Vida Press

Formīgs un tvirts dupsis ir ķermeņa daļa, kurai mūsdienās tiek pievērsta īpaši liela ievērība, un netrūkst slavenu sieviešu, kuras atzinību un panākumus izpelnījušās ne tikai ar savu talantu, bet arī sievišķīgajiem apaļumiem.

Lasīt vairāk

Ksenija Sobčaka laidusi pasaulē dēliņu

Foto: Sputnik/Scanpix

Populārā Krievijas žurnāliste un dažādu televīzijas projektu vadītāja Ksenija Sobčaka (attēlā) kļuvusi par māmiņu – pasaulē nācis viņas pirmdzimtais.

Lasīt vairāk

'UgunsGrēka' fani var uzelpot: Lidija visus apvedusi ap stūri

Foto: Publicitātes foto

Valsts svētku priekšvakarā populārā seriāla "UgunsGrēks" fanus gaidīja īpaši skumja sērija – viesnīcā pludoja asaras, jo mīklainā nāvē bija mirusi Olgas Dreģes atveidotā Lidija.

Lasīt vairāk

Foto: Ļaudis nīkst rindā pie jaunā 'H&M' veikala Rīgā

Foto: DELFI

Ceturtdien, 17. novembrī, iepirkšanās centrā "Galleria Riga" durvis vēra jauns populārās Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas "H&M" veikals, un jau krietnu laiku pirms tā atklāšanas pie jaunās tirdzniecības vietas veidojās rinda.

Lasīt vairāk

TV3 krāpnieku šova skaistulīte skarbi kritizē Latvijas vīriešus

Foto: Privātais arhīvs

Televizoru ekrānos jau labu laiciņu atgriezies populārais pašmāju attiecību šovs "Precētie pret brīvajiem", kur daiļas latviešu meitenes mēģina atšifrēt stiprā dzimuma mānīšanos un, iespējams, tā atrast sev otru pusīti.

Lasīt vairāk

Jestri foto: Lielākā latviešu ballīte Anglijā

Foto: Publicitātes foto

Anglijā dzīvojošajiem un strādājošajiem latviešiem par īpašiem svētkiem parasti kļūst dažādu Latvijas muzikālo apvienību ciemošanās, un novembrī par jestru ballīti tautiešiem svešumā parūpējusies grupa "Bermuda divstūris".

Lasīt vairāk

Kāzas par 75 miljoniem: kā precas korumpēta indiešu politiķa meita

Foto: AFP/Scanpix

Sabiedrību vienmēr interesējis, kā turīgi ļaudis tērē savu bagātību. Tiesa, ja to dara augsta ranga amatpersonas, skaļš skandāls ir garantēts. Ārvalstu mediju ievērības lokā nonācis indiešu biznesmenis un politiķis Gali Džanardhans Redijs, kurš savai meitai šonedēļ sarīkojis vērienīgas kāzas. To izmaksas tiek lēstas vairākos desmitos miljonos eiro.

Lasīt vairāk

Nelaiķes Friskes vīrs dalās ar ļoti privātiem foto

Foto: Instagram.com/dmitryshepelev/

Jau pagājis vairāk nekā gads, kopš pāragri aprāvās krievu dziedātājas un aktrises Žannas Friskes mūžs. Pēc slavenās sievietes nāves viņas ģimene metās publiskā netīrās veļas mazgāšanā, taču tagad tuvinieki, šķiet, beidzot tomēr raduši mieru.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!