Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā Čehijas galvaspilsētā Prāgā koncertu sniedza kanādiešu izcelsmes dziedātājs, par tīņu elku dēvētais Džastins Bībers (attēlā). Tabloīdu ziņu virsraksti liecina, ka viņš kārtējo reizi attaisnojis savu meitu ģēģera slavu.

Bībera koncerts notika 12. novembrī, un mediju rīcībā nonākusi satraucoša informācija, ka viņš pirms ierašanās Prāgā sazinājies ar kādu modeļu aģentūru un paziņojis, ka pēc uzstāšanās vēlas atpūsties kopā ar daiļām meitenēm.

"The Daily Mail" vēsta, ka pēc Bībera koncerta kādas vietējās modeļu aģentūras pārstāve Daniela vietnē "Facebook" publicējusi paziņojumu, ka tiek meklētas vairākas meitenes, kuras gribētu kopā ar Bīberu pavadīt laiku.

"Tiek meklētas astoņas meitenes vakariņām un ballītei ar Džastinu Bīberu Prāgā. Jums par to nemaksās. Uzraksti man pēc iespējas ātrāk, ja esi ieinteresēta. Tām, kuras būs izvēlētas, paziņošu vietu un laiku. Jums tur būs jānokļūst stundas laikā, labi jāuzvedas un jārunā angliski," izdevums citē modeļu aģentūras pārstāves publicēto paziņojumu, kas nu jau ir izdzēsts.

Mediji vēsta, ka beigās veiksme dzīvē satikt daudzu tīņu dievināto Bīberu bijusi sešām vietējām daiļavām. Skaistules ar dziedātāju atpūtušās kādā Prāgas naktsklubā, bet vēlāk ar viņu kopā devušās uz viesnīcu, kurā mūziķis bija apmeties.

Zināms, ka meitenēm nācies parakstīt konfidencialitātes līgumu, kas liedz izpaust tā vakara notikumus, taču medijiem tomēr izdevies atšifrēt divas no dāmām, kuras pēc koncerta pavadījušas laiku Bībera kompānijā.

Viena no viņām ir Prāgas lidostas darbiniece un dejotāja Denīze, bet otra – tiesību zinātņu studente Anna. Abām publiski nācies taisnoties, ka "nekas tāds" tovakar neesot noticis.

"Visi domā, ka viņš izvēlējās meitenes, ar kurām pavadīt nakti, bet viņš vienkārši gribēja mums sniegt patīkamu un jaunu pieredzi. Viņš ar mums runāja kā ar normāliem cilvēkiem," savu komentāru vietējiem medijiem sniegusi Anna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!