Foto: Instagram.com/__elevation__/
Andžela Nikolau no Maskavas publiskajā telpā tiek dēvēta par meiteni, kura uzņem pašus ekstrēmākos selfijus. Viņai izveidojušās romantiskas attiecības ar Ivanu (abi attēlā), un arī viņam patīk riskēt un uzņemt krāšņus foto, kuru dēļ nākas riskēt ar dzīvību.

Andželas vārds medijos izskanēja šovasar. Pasauli pārsteidza meitenes drosme un reibinošie foto, kuros viņa iemūžināta uz augstceltnēm, jumtu korēm un ceļamkrāniem. Pārgalvīgais dzīvesveids viņai palīdzējis savam "Instagram" foto blogam piesaistīt gandrīz 400 tūkstošus sekotāju.

Pēdējā laikā kopā ar Andželu augstceltņu virsotnes iekarot dodas arī viņas mīļotais puisis Ivans. Savukārt elpu aizraujošie attēli, kuros mīlētāji iemūžināti simtiem metru virs zemes, tiek publicēti pārīša kopīgajā blogā.

Īpaši iecienīta Ivanam un Andželai ir Ķīna – abi uzkāpuši vairākās šī reģiona augstceltnēs, lai palūkotos uz pasauli no putna lidojuma un, protams, uztaisītu iespaidīgas bildītes, kas pāra sekotāju vidū raisījušas neviltotu sajūsmu.

Cableway to the fun! #hongkong #yi4k #yimap #highwithyi #oceanpark #cableway

A photo posted by Ivan & Angela (@__elevation__) on Nov 2, 2016 at 2:06am PDT

Short video story @travelticker from Hong Kong. Full version on YouTube. Link in bio. #hongkong #roof #rooftop #girl #selfie

A video posted by Angela Nikolau (@angela_nikolau) on Sep 19, 2016 at 10:32am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!