Foto: Vida Press
Kārtējie jaunumi Holivudas aktieru pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās lietā – mediji vēsta, ka pārim izdevies rast vienošanos, kā turpmāk tiks dalītas aprūpes tiesības par sešiem bērniem.

Izdevums "E!" vēsta, ka Džolija uz nenoteiktu laiku ieguvusi pilnas aprūpes tiesības par bērniem, no kuriem trīs ir aktieru pāra bioloģiskie, savukārt trīs – adoptētās atvases.

"Varam apstiprināt, ka bērnu aprūpes profesionāļi pirms vairāk nekā vienas nedēļas starp abām pusēm ir panākuši juridiski apstiprinātu un parakstītu vienošanos.

Saskaņā ar līgumu bērni paliks mammas aizbildniecībā, bet ar tēvu turpinās tikties terapeita uzraudzībā. Speciālisti uzskata, ka bērniem tā būs labāk," Džolijas oficiālais pārstāvis informējis "E!".

Tāpat pārstāvis vēstījis, ka sīkākas vienošanās detaļas netiks atklātas un komentētas, kā arī aicinājis cilvēkus būt saprotošiem, jo laulības šķiršanā ir iesaistīti nepilngadīgi bērni, tāpēc "ģimenes situācija esot jūtīga".

Tiesa, aizvadītās nedēļas izskaņā publiskajā telpā uzvirmoja ziņas, ka Pits iesniedzis dokumentus, tīkojot iegūt dalītas aprūpes tiesības par bērniem. Jāatzīmē, ka pret viņu joprojām notiek izmeklēšana par iespējamo vardarbību pret atvasēm.

Džolija laulības šķiršanas dokumentus iesniedza septembrī, un pa šo laiku dažādi anonīmi avoti tabloīdiem ar apskaužamu regularitāti piegādājuši ziņas par šķiršanās gaitu un citus ģimenes privātās dzīves faktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!