Svētdien, 6. novembrī, Roterdamā norisinājās MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija,kurā šovbiznesa daiļavas nelaida garām iespēju uz sarkanā paklāja atkal izrādīt savu gaumes izjūtu un padižoties ar dotumiem.

Ārvalstu mediji vēsta, ka pasākumu kuplā skaistā apmeklējuši ne tikai mūziķi, bet arī citu sfēru pārstāvji – modeles, sociālo tīklu zvaigznes, Eiropā pazīstami TV realitātes šovu dalībnieki un citi.

Tiesa, Eiropas zvaigžņu stila izjūta ārvalstu modes kritiķiem šoreiz likusi šausmināties. Tiek vēstīts, ka vairākas daiļavas uz sarkanā paklāja parādījušās īpaši bezgaumīgos un, protams, gana daudz miesas atsedzošos apģērbos.

Par vienu no apspriestākajām pasākuma viešņām kļuvusi itāliešu sabiedrības dāma, modele un "Lamborghini" mantiniece Elektra Lambordžini. Viņa pārsteigusi ar caurspīdīga auduma bodiju, zem kura sieviete nebija uzvilkusi apakšveļu, ļaujot apskatīt viņas pašas intīmākās ķermeņa zonas.
Foto: Vida Press
Uzmanību izpelnījusies arī britu TV šovu zvaigzne Hloja Ferija, kura defilējusi caurspīdīgā kleitā, kas atstājusi maz vietas iztēlei – tērpam bijuši dziļi šķēlumi un atkailināta mugura. Savukārt caurspīdīgais audums ļāvis novērtēt daiļavas pliko dupsi.
Foto: Vida Press

Arī tīņu pielūgtā popzvaigzne Charli XCX nav attaisnojusi modes kritiķu cerības – dziedātājas rozā disko stila kostīmiņš atzīts par īpaši bezgaumīgu. Tiesa, viņa uz pārējo dāmu fona tomēr nedaudz izcēlusies, jo nav publiski izrādījusi savas krūtis vai kailo dibenu.

Šogad MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā dažādās kategorijās pie apbalvojumiem tika tādi labi zināmi izpildītāji kā kanādiešu izcelsmes dziedātājs Džastins Bībers, dziedātāja Lady Gaga, The Weeknd un citi. Tāpat apbalvoti tika dažādu Eiropas valstu labākie mūziķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!