Foto: Privātais arhīvs/DELFI
Lai gan nedēļas apspriestākais notikums Latvijā ir negaidīti uznākušais sniegs, arī izklaides jomā notika daudz interesanta, un "Delfi Izklaide" piedāvā desmit spilgtāko nedēļas ziņu izlasi.

Kaislības 'Lauku sētā': skandālistu aiziešana un spiegu atmaskošana

Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 3. novembra, vakarā LNT skatītājiem bija iespēja sekot līdzi spraigajiem notikumiem
šovā "Lauku sēta"
, kur viss liecina – intrigu, pārpratumu un skandālu netrūks arī šajā sezonā.

Lasīt vairāk

Foto: Modīgāko rīdzinieku stila veiksmes un misēkļi

25. Rīgas modes nedēļa ierasti rīdziniekus priecēja ar populārāko pašmāju dizaineru un zīmolu jaunāko kolekciju skatēm, bet ne mazāku stila un modes koncentrāciju varēja baudīt viesu rindās.

Lasīt vairāk

Foto: Rīdzinieki rīta agrumā raujas pēc 'H&M' ekskluzīvās kolekcijas

Foto: DELFI

Ceturtdiena, 3. novembris, ir īsti svētki stila gardēžiem – beidzot veikalu plauktos nonākusi "H&M" ekskluzīvā apģērbu un aksesuāru kolekcija, kas tapusi sadarbībā ar zīmolu "Kenzo".

Lasīt vairāk

Kompleksi, traumas un nozagtas kurpes: modele Meldra atklāj skaistumkonkursu aizkulises

Foto: Privātais arhīvs

Šoruden latviešu modele Meldra Rozenberga (attēlā) bija devusies uz Lasvegasu, lai piedalītos starptautiskā skaistumkonkursā Miss Grand International 2016. Pēc dailes sacensību noslēguma pievilcīgā jauniete "Delfi Izklaidei" atklāja, kas īsti notiek šāda līmeņa konkursu aizkulisēs.

Lasīt vairāk

Meitene jau kāzu kleitā: atgriežas TV3 krāpnieku šovs

Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 31. oktobra, vakarā pie televizoru ekrāniem varēja pulcēties visi mīlas intrigu fani – pie skatītājiem atgriezās TV3 šova "Precētie pret brīvajiem" otrā sezona.

Lasīt vairāk

Nožēlojami kadri: Tā līksmo azartiskie austrālieši

Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļas nogalē Austrālijā norisinājās ikgadējās Melburnas kausa lielās zirgu skriešanas sacensības, un derību slēdzēji un citi pasākuma apmeklētāji pierādīja – arī austrālieši prot izklaidēties.

Lasīt vairāk

Neizmērojama greznība: tadžiku oligarha meitiņas kāzas Maskavā

Foto: Instagram.com/matyakubovna_/

Ievērību izpelnījušās kārtējās krāšņās un greznās bagātnieku kāzas. Šoruden par precētu sievu kļuvusi tadžiku miljardiera, oligarha un naftas magnāta Ilhoma Šokitova daiļā meita un biznesa mantiniece Madīna.

Lasīt vairāk

Video: 'Stulbā blondīne', kašķi un klaigāšana – vīri māca sievām braukt

Foto: Kadrs no video

Ceturtdienas, 3. novembra, vakarā pašmāju televīzijas "STV Pirmā!" šova "Uzmanību! Mana sieva pie stūres!" skatītājus gaidīja īsts spriedzes pārbaudījums – visi trīs pāri šoreiz bija gadījušies īpaši spilgti un emocionāli.

Lasīt vairāk

Atklāti foto: Sievietes nekautrīgi dižojas ar celulītu

Foto: Privātais arhīvs

Sociālajos tīklos strauji populārs kļūst jauns novirziens, kura ietvaros dāmas dalās ar savām celulītainajām ciskām un dupšiem, aicinot citas sievietes lepoties ar savu izskatu un mudinot sabiedrību nenosodīt līdzcilvēkus.

Lasīt vairāk

Sobčaka īsi pirms dzemdībām demonstrē drosmīgu pozu

Foto: Sputnik/Scanpix

Populārā Krievijas žurnāliste Ksenija Sobčaka (attēlā), kura ir pirmdzimtā gaidībās, grūtniecības laikā turpina rūpēties par sevi un fizisko labsajūtu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!