Foto: Vida Press

Britu futbolists Deivids Bekhems (attēlā pa labi) neskaitāmas reizes atzīts pat vienu no iekārojamākajiem un pievilcīgākajiem planētas vīriešiem. Viņa daile iedvsmojusi britu jaunekli Džeku Džonsonu (attēlā pa kreisi), kurš cenšas pēc iespējas vairāk līdzināties slavenajma sportistam.

19 gadus vecā bezdarbnieka Džeka vārds plašsaziņa līdzekļos izskanēja aizvadītajā mēnesī, kad viņš parādījās brituTV kanāla ITV raidījumā "This Morning". Savukārt šonedēļ viņš savu dzīvesstāstu iztirzājis "Channel 5" pārraidē "On Benefits".

Kā pastāstījis Džeks, viņš par plastiskajām operācijām un skaistuma procedūrām ir iztērējis aptuveni 20 tūkstošus britu mārciņu (22 tūkstošus eiro). Viņa mērķis ir izskatīties pēc Deivida Bekhema, un, lai īstenotu sapni, viņš, būdams bezdarbnieks, ieslīdzis lielos parādos.

Savukārt parādus bezdarbnieks Džeks dzēš ar pabalstiem, ko viņam maksā valsts. Kā jau tas bija paredzams, Bekhema līdzinieks raisījis kaismīgas sabiedrības diskusijas – nodokļu maksātāji nav mierā ar to, ka viņiem jāsponsorē jaunekļa plastiskās operācijas.

"Kas tur slikts, ja saņemu gana lielus pabalstus, lai atmaksātu savus parādus? Katra paša ziņā ir tas, ko viņš dara ar savu naudu," raidījumā "On Benefits" skaidrojis Džeks, kurš gadā dažādos pabalstos saņem aptuveni 12 tūkstošus britu mārciņu (13 tūkstošus eiro).

Džekam veiktas botoksa un iedeguma injekcijas, lūpu palielināšana, zobu balināšana un tauku atsūkšana. "Es šodien tā neizskatītos, ja nebūtu aizņēmies naudu, tāpēc es neko nenožēloju," sacījis puisis, kurš par savu izskatu ir stāvā sajūsmā.

Kas interesanti – Džeks arī cenšas ģērbties tāpat kā Bekhems. Viņš interneta veikalos meklē līdzīgu apģērbu, kāds mugurā bijis futbolistam. Tiesa, strādāt Džeks nedomā.

"Es nevaru tērēt tūkstošiem mārciņu par drēbēm, lai izskatītos pēc Deivida Bekhema, un tad strādāt "Makdonaldā". Tā tas nenotiek!" skaidrojis Džeks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!