Foto: Reuters/Scanpix
Šovasar apritēja septiņi gadi, kopš pāragri aprāvās amerikāņu dziedātāja, par popa karaļa dēvētā Maikla Džeksona (attēlā) mūžs. Viņa dzīvi joprojām apvij pedofilijas skandāli un tumši noslēpumi, un šonedēļ parādījies jauns upuris, kurš apgalvo, ka viņam bērnībā nodarījis pāri slavenais mūziķis.

Tenku portāls "TMZ" vēsta, ka kāda sieviete nesen vērsusies tiesā, apgalvojot, ka Maikls Džeksons viņai pirms aptuveni 30 gadiem uzmācies un viņu pavedinājis. Tiesu dokumentos viņa dēvēta par Džeinu Dou.

Izdevuma rīcībā nonākuši tiesu dokumenti, pierādījumi un sīkāka informācija par apsūdzībām. Tiek vēstīts, ka Džeina bijusi vien 12 gadus jauniņa, kad Džeksons sācis par viņu izrādīt interesi.

Džeksona slimīgo fantāziju piepildījums

Džeina ar Džeksonu esot iepazinušies 1986. gadā, kad viņa kopā ar savu mammu bija devusies izbraukumā. Tā laikā abas piestājušas pie mūziķa Losandželosas pievārtē esošā Heivenharstas savrupnama.

Sagadījies, ka Džeksons tobrīd atradies miteklī. Viņš pamanījis Džeinu un viņas mammu un abas uzaicinājis apskatīt namu tuvāk. Viņš mēģinājis ieinteresēt mazo meiteni, piesolot, ka parādīs viņi saldumu telpu.

Džeksons satuvinājies ar mazo Džeinu, un tikšanās kļuvušas biežākas. Tiesu dokumentos norādīts, ka Džeksons glāstījis meitenītes ģenitālijas, kā arī sniedzis viņai "ekrāna skūpstus", ar šo vārdu savienojumu apzīmējot tā dēvētos franču skūpstus, kuros tiek izmantota mēle.

Dziedātājs esot skūpstījis ne tikai viņas lūpas, bet arī ķermeni. Tāpat dokumentos teikts, ka notikusi vaginālā penetrācija. Džeksons Džeinu esot seksuāli izmantojis vairākus gadus.

Nauda apmaiņā pret klusēšanu

Savukārt, kad meitenei apritējuši 16 gadi, Džeksons sācis viņai maksāt dažādas summas, lai tā klusētu par notikušo. Vispirms viņa saņēmusi 2500 ASV dolāru. Savukārt 1993. gadā viņa no dziedātāja saņēmusi 600 tūkstošus ASV dolāru.

Dokumentos teikts, ka kopumā trīs gadu laikā Džeksons par klusēšanu savam upurim samaksājis vismaz 900 tūkstošus ASV dolāru.

30 gadus vēlāk meitene, kurai šobrīd ir nedaudz pāri 40, nolēmusi sūdzēt tiesā vairākas Džeksona kompānijas par viņai nodarīto pārestību, radīto emocionālo traumu un psiholoģiskajiem pārdzīvojumiem.

Mīlas vēstulītes, čeku kopijas un citi pierādījumi

Tiesu dokumentiem arī pievienotas čeku un maksājumu kopijas. Tāpat lietā iekļautas mīlas vēstulītes, kuras Džeksons sūtījis Džeinai, un tajās izlasāmais liecina, ka viņš tolaik vēl nepilngadīgajai meitenei neskaitāmas reizes atzinies mīlestībā, sacījis, ka ilgojas pēc viņas un aicinājis atkal satikties.

"TMZ" pārstāvji sazinājušies ar Maikla Džeksona pārstāvjiem, un tie apgalvojuši, ka apsūdzības esot safabricētas.

"Tas ir kārtējais mēģinājums iegūt lielo loterijas laimestu vairāk nekā septiņus gadus pēc Maikla nāves un 30 gadus pēc brīža, kad it kā šis incidents noticis. Mēs uzskatām, ka apsūdzības radītas no baltas lapas un tām nav pamatojuma. Interesanta sakritība, ka šo sievieti tiesā pārstāv tie paši advokāti, kas iesaistīti divās citās nepamatotās prasībās pret Džeksona kompāniju," teikts pārstāvju paziņojumā.

Atgādinām, ka 2005. gadā visās apsūdzībās par uzmākšanos nepilngadīgajiem Džeksons tika attaisnots, taču runas par mūziķa pastrādātajiem noziegumiem nepieklusa un joprojām nav rimušas pat pēc viņa nāves.

Turklāt laiku pa laikam uzrodas jauni upuri, kas apgalvo, ka Džeksons viņus seksuāli izmantojis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!