Foto: Vida Press
57 gadu vecumā mūžībā devies astoņdesmitajos gados labi zināmās britu grupas "Dead or Alive" solists Pīts Bērnss (attēlā), kurš gan pēdējā gadu desmitā popularitāti baudīja, galvenokārt pateicoties kardinālajām izskata izmaiņām.

Kā Bērnsa nāves iemesls tiek minēta sirdstrieka, atsaucoties uz viņa tuvinieku paziņojumu, vēsta ārvalstu mediji.

Bērnss grupu "Dead of Alive" dibināja 1980. gadā un kļuva par tās solistu un dziesmu autoru. Lielākos panākumus no muzikālās apvienības daiļrades guva 1985. gadā iznākusī dziesma "You Spin Me Round".

Jau savas muzikālās karjeras ziedu laikos Pīts uzmanību pievērsa ar savu androgīno stilu, bet, gadiem ejot, viņš izmantoja plastikas ķirurgu palīdzību, lai vēl vairāk līdzinātos sievietei.

2006. gadā viņš atkal piedzīvoja popularitātes uzrāvienu Lielbritānijā. Šoreiz tas notika, pateicoties televīzijai – Bērnss piedalījās realitātes šovā "Celebrity Big Brother", kas, starp citu, topos ļāva atgriezties arī viņa grupas lielākajam hitam.

Vēlāk ekstravagantais mūziķis piedalījās vēl vairākos televīzijas projektos, kuru centrālā tēma bija plastikas ķirurģija un tas, kādām pārvērtībām cilvēki ir gatavi sevi pakļaut.

Intervijās Bērnss neslēpa, ka dzīves laikā pārcietis vairāk nekā 300 operācijas, no kurām lielākajā daļā uzlabota viņa seja un novērstas agrāk veikto ne tik veiksmīgo operāciju sekas, bet 2006. gadā vīrietis deguna operācijas laikā gandrīz nomiris.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!