Foto: DELFI
Nedēļas izskaņā koncertzālē "Studio 69" norisinājās kausa "Rīgas pērle 2016" sacensības, kas vienkopus pulcēja desmitiem daiļu augumu īpašniekus, bet vislielāko interesi ierasti piesaistīja bikini fitnesa daiļavu defilē.

Pasākumu organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija), un sportisti tajā sacentās vairākās kategorijās, no kurām intriģējošākās bija bikini fotnesa un "fit model" sacensības.

Kā "Delfi Izklaidei" pastāstīja sacensību organizatore Kristīne Vederņikova, kausa "Rīgas pērle" izcīņai bija pieteikušies vairāk nekā 170 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Anglijas.

Bikini fitnesa kategorijā dailē mērojās 80 skaistu augumu īpašnieces, un pasākuma ietvaros norisinājās arī IFBB Latvija rudens sezonas fitnesa projekta "Fit Model Latvija 2016" fināls.

Tas sākās pirms deviņām nedēļām, un tā ietvaros astoņas meitenes izaicināja sevi un pievienojās treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanās programmai Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un projekta galvenā atbalstītāja, sporta klubu tīkla "My Fitness" treneru vadībā, lai finālā izietu uz lielās skatuves nominācijā "Fit Model Latvija".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!