Foto: Instagram.com/richkidsnaija/
Lai gan Āfrika daudziem saistās ne tikai ar skaistu dabu, bet arī lielu nabadzību, Nigērijā dzīvo ļaudis, kuri trūkumu nekad nav izjutuši, turklāt, kā jau tas mūsdienās piedien īstiem bagātniekiem, publiski dižojas ar savu grezno dzīvi un vērienīgajām izklaidēm.

Sabiedrības un mediju ievērību jau izpelnījušies dažādu zemju "Rich Kids" jeb tā dēvētie bagātie bērneļi, kas "Instagram" tīklā dokumentē savu dižmanīgo dzīvesstilu. Sociālajos tīklos slavu kaldināt, izrādoties ar naudu, pasākuši arī Nigērijas ļaudis.

Naudīgajiem nigēriešiem tapis pašiem savs foto blogs "Rich Kids Naija", un tajā publicētās bildes atspoguļo visu, kas piedien īsteniem bagātniekiem – luksusu, augstāko modi, vētrainas ballītes, eksotiskus ceļojumus un citus labumus.

Šīs Āfrikas valsts zelta jaunatnes dzīvesveids izpelnījies ne tikai sabiedrības, bet arī mediju ievērību. Tā, piemēram, izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka Nigērijas pats jaunākais bagātnieks ir miljardieris Emeka Okonkvo jeb E-Money. Viņš pie turības ticis, darbojoties naftas, mūzikas ierakstu un nekustamo īpašumu biznesā.

Ne mazāk greznu dzīvi vada vietējais reperis un dizaineris Bnaira, kuram, kā vēsta mediji, ballītēs patīk burtiskā nozīmē mētāties ar naudu. Šis puisis ir īstens laimes luteklītis – viņš pats ticis pie bagātības, kļūstot par pieprasītu mūziķi.

HAPPY BIRTHDAY TO ME - 😀😀😀😀😀😬😬😬😬😬

A photo posted by Bnaira01 (@bnaira01) on Oct 19, 2016 at 11:48pm PDT

Šie ir tikai daži no spilgtākajiem tēliem, kuru dižmanība tiek atspoguļota Nigērijas bagātnieku foto blogā, taču tajā publicēto bilžu skaits, kas mērāms vairākos simtos, apliecina – šī zeme glabā neskaitāmus spožus dimantus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!