Foto: Vida Press
Amerikāņu aktrise Kima Ketrela (attēlā) lielākajai daļai cilvēku, visticamāk, joprojām saistās ar seksapīlo un šarmanto Samantu Džounsu, kuru viņa atveidoja kulta seriālā "Sekss un lielpilsēta". Tiesa, viņai savas karjeras spožākās lomas dēļ nācies arī daudz upurēt.

Ketrelai šobrīd ir 60 gadi. Viņa bijusi precējusies trīs reizes un tikpat reižu arī šķīrusies. Arī bērnu aktrisei nav, taču viņa nekad nav slēpusi, ka mātes instinktu viņa realizējusi, visus savus spēkus ieguldot karjerā, un pasaulslaveno seriālu viņa vienmēr uztvērusi "kā savu bērniņu".

"Sekss un lielpilsēta" tika uzņemts no 1998. līdz 2004. gadam. Vēlāk tam sekoja divas kinofilmas. Nesenā intervijā izdevumam "News" aktrise atklājusi, ka darba grafiks tolaik esot bijis ļoti noslogots, un šī iemesla dēļ arī izjukusi viņas trešā laulība ar Marku Levinsonu.

Aktrise paskaidrojusi, ka filmēšanās dēļ viņa reti bijusi mājās, un viņai par to nācies samaksāt dārgi – ar savu laulību. Biežās prombūtnes dēļ viņas trešais vīrs esot juties vientuļš un noskumis, un ģimenē sākušās nesaskaņas.
Foto: Vida Press
"Tu kādā brīdī attopies, ka ar "Sekss un lielpilsēta" ģimeni pavadi kopā vairāk laika, nekā ar savu īsto ģimeni," sacījusi aktrise. Viņa un Levinsons bija precējušies no 1998. līdz 2004. gadam – tajā pašā laika posmā, kad tika uzņemtas visas sešas seriāla sezonas.

Reizēm filmēšana esot beigusies sestdienā, bet jau agrā pirmdienas rītā atkal bijis jābūt seriāla uzņemšanas laukumā. Pusotras dienas laikā aktrisei nācies iemācīties tekstu visai nākamajai nedēļai, tādēļ citām lietām atlicis ļoti maz laika.

Savu dzīvi laikā, kad filmējusies seriālā, Ketrela raksturojusi "kā cunami" – viņa maz gulējusi un jutusies ļoti nogurusi. Tiesa, viņa apgalvojusi, ka neko no visa piedzīvotā nenožēlojot – viņa no daudz kā atteikusies, jo vēlējusies būt profesionāla un pret darbu izturējusies ar lielu atbildību.
Foto: Vida Press
Savukārt austrāliešu medijam "Nova" viņa atklājusi, ka seriāls ne tikai izpostījis viņas trešo laulību, bet arī sagandējis mīlas dzīvi kopumā. Vīrieši neesot spējuši atdalīt viņas īsto personību no lomas, kura viņai bijusi seriālā – šarmantās un ar seksu apsēstās sabiedrības dāmas Samantas.

"Tas reizēm traucē. Īpaši, ja vēlies iepazīties ar kādu," sacījusi Ketrela, piebilstot, ka vīrieši no viņas nereti baidās, jo ir pieņēmuši, ka arī dzīvē viņa ir tāda pati kā Samanta.

Lai gan darba grafiks reizēm Ketrelu, pēc viņas vārdiem, "padarījis traku", viņa tomēr ļoti lepojas ar savu atveidoto tēlu un seriālu, jo tas uzrunājis sabiedrību veidā, kā neviens cits agrāk to nebija darījis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!