Foto: LETA

Trešdienas, 12. oktobra, vakarā kinoteātrī "Splendid Palace" notika nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" pasniegšanas ceremonija, un par vienu no pamanāmākajām vakara varonēm kļuva Latvijas Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane (attēlā pa labi).

Botmanei bija uzticēta ceremonijas vadīšana, un, lai veiktu šo atbildīgo pienākumu, aktrise bija izvēlējusies pašas radītu tērpu.

Šovasar viņa Latvijas Mākslas akadēmijas modes mākslas katedras studentu skatē bija demonstrējusi savu pirmo kolekciju "NeSejasEsejas", kas guva atzinīgas atsauksmes, un tieši viens no šīs kolekcijas tērpiem arī mirdzēja uz "Lielā Kristapa" skatuves.

Ar puscaurspīdīgo tērpa augšdaļu, kas izcēla Botmanes slaidās auguma līnījas, viņa sajūsmināja gan zālē sēdošos, gan skatītājus pie televizora ekrāniem un atzīstama par "Lielā Kristapa 2016" ceremonijas pikantākā tērpa īpašnieci.

Jau vēstīts, ka ceremonijā triumfēja spēlfilma "Es esmu šeit" un dokumentālā filma "Saules staros", par labāko aktieri tika atzīts Ulrihs Matess no "Pelnu sanatorijas", bet labākās aktrises balvu ieguva jauniņā Elīna Vaska, kura atveidoja galveno lomu filmā "Es esmu šeit". Pārējo balvu sadalījumu iespējams aplūkot šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!