Foto: DELFI

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš pēc nonākšanas ieslodzījumā un atbrīvošanas paguvis sniegt vairākas intervijas, un viņa izteikumi kļuvuši par vienu no karstāk apspriestajiem tematiem sabiedrībā. Dažiem jau nācies taisnoties par miljonāra atklāsmēm, un starp viņiem nejauši nonākusi arī dziedātāja Liene Greifāne.

Intervijā raidījuma "Rampas ugunis" vadītājam Andrim Kivičam Krūmiņš neslēpa – viņš nesen izpalīdzējis populārajai dziedātājai, ar kuru uzņēmēju saista gana ilga draudzība.

Krūmiņš pastāstīja, ka Greifāne, kura šoruden uzsāka studijas Vissavienības Valsts Kinematogrāfijas institūtā Maskavā, nesen zvanījusi un lūgusi palīdzību, jo nav viegli savilkt galus kopā dārgajā pilsētā.

Uzņēmējs, protams, steidzis palīdzēt – sazvanījies ar Krievijas dziedātāju Grigoriju Ļepsu, ar kuru arī esot labi draugi, un viņš solījis pieņemt Greifāni savā kvartetā par dziedātāju.

Par to, kam viņai jāpateicas par saviem sasniegumiem Krievijā, Greifānei steigusi norādīt pieredzes bagātā pašmāju skatuves māksliniece Olga Rajecka, kura "Facebook" tīklā pie Lienes foto no kādas uzstāšanās Maskavā pievienojusi daudznozīmīgu apsveikumu.

"Nu apsveicu, tev briest lieli panākumi Maskavā, pateicoties Jūlijam Krūmiņam. Nu dažiem veicas! Re, cik labi, ja ir bagāts mecenāts! Nu to jau viņš pateica visai Latvijai! Liene, lai veicas!" rakstīja Rajecka.

Greifāne, iespējams, labi domātos vārdus uztvērusi kā pārmetumu un to nav slēpusi.

"Neizklausās pēc apsveikuma. Panākumi gan būs jāsasniedz pašai, jo manā vietā Jūlijs nenodziedās un mani nenoprezentēs. Laikam ar to daļu būs jātiek galā pašai. Tu arī vari uzprasīt, lai tevi iepazīstina ar kādu Maskavā, lai vari sevi prezentēt, nevajag mest plinti krūmos!" kolēģi mudinājusi Liene.
Foto: F64
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!