Foto: AFP/Scanpix
Nesen tapa zināms, ka pret aktieri Bredu Pitu ierosināta izmeklēšana par vardarbību pret viņa un Andželīnas Džolijas adoptēto dēlu Medoksu. Lai gan tabloīdi vēstīja, ka lietā iesaistījies Federālās izmeklēšanas birojs (FIB), jaunākās ziņas liecina, ka šīs runas bijušas stipri vien pārspīlētas.

Andželīna Džolija septembra beigās iesniedza šķiršanās dokumentus. Drīz vien atklājās, ka punktu jau tā vētrainajai un nesaskaņu nomāktajai laulībai ar Pitu pielicis nelāgs incidents privātajā lidmašīnā – Breds reibumā bija pacēlis balsi un, iespējams, fiziski iespaidojis 15 gadus veco adoptēto dēlu Medoksu.

Mediji vēstīja, ka incidenta izmeklēšanu uzņēmies Losandželosas Bērnu un ģimenes lietu departaments. Tabloīdu rīcībā bija nonākusi informācija, ka iesaistījies arī FIB. Tiesa, tagad atklājies, ka fakti bijuši sagrozīti.

Anonīmi avoti no FIB izdevumam "TMZ" pastāstījuši, ka Federālās izmeklēšanas birojs nekad nav uzsācis oficiālu lietas izmeklēšanu.

Tiesa, tiekot noskaidroti incidenta apstākļi un apkopotas iesaistīto personu liecības, taču oficiāla izmeklēšana nav ierosināta. Par visu procesu atbildīgs esot Losandželosas Bērnu un ģimenes lietu departaments.

Avoti stāstījuši, ka FIB nostāja esot visai krasa – Federālās izmeklēšanas biroja vārdam nekad neesot vajadzējis publiskajā telpā tikt saistītam ar Pita lietas izmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!