Foto: Privātais arhīvs
Sociālais tīkls "Instagram" daudziem zīmēties kāriem bagātniekiem palīdzējis iemantot atpazīstamību visā pasaulē, un daži kungi savu dižmanīgo dzīvesveidu izrāda tik vērienīgi, ka publiskajā telpā viņi tiek dēvēti ar pleibojiem.

Interneta lietotāji jūsmo par šo turīgo vīru publicētajām bildītēm, kuras iemieso īstu izšķērdību – padauzas, vētrainu uzdzīvi, eksotiskus ceļojumus, dārgas automašīnas un, pats galvenais, vienaldzību par to, ko domā nosodošā sabiedrības daļa.

Piedāvājam iepazīties ar trīs spilgtiem un daudz apspriestiem mūsdienu pleibojiem, kuru dzīvesstils pārspēj pat "Playboy" impērijas dibinātāja Hjū Hefnera jaunības dienu spozmi.

Dans Bilzerjans

Foto: instagram.com/danbilzerian/
Pats populārākais un zināmākais "Instagram" pleibojs ir pokera spēlmanis Dans Bilzerjans (attēlā pa labi). Viņš ir viens no pašiem pirmajiem bagātniekiem, kurš sociālos tīklus sācis izmantot, lai parādītu, ko nozīmē dzīvot patiešām ar vērienu.

Bilzerjana slavas pirmsākumi meklējami 2009. gadā, kad viņš piedalījās Pasaules pokera sērijas finālā. Lai gan kāršu spēlmanis palika tikai 180. vietā, viņa cītīgā zīmēšanās nav palikusi bez ievērības.

Šobrīd Bilzerjans ne tikai piedalās dažādos turnīros, bet ir arī pokera resursa "Victory Poker" līdzdibinātājs, no kā viņš arī gūst lielākos ienākumus. Savukārt viņa "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā 19 miljoni sekotāju, kas tiek priecēti ar ainiņām, kurās iemūžinātas īstenas pleiboja izklaides – ballītes un orģijas viņa savrupnamā, kā arī citi spilgti momenti.

I could really go for some sour worms right now

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Aug 16, 2016 at 4:31pm PDT

Wakeboarding

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Jul 11, 2016 at 5:13pm PDT

Traverss Beinons

Foto: Instagram.com/candyshopmansion/

Par pašu bagātāko Austrālijas pleiboju tiek dēvēts Traverss Beinons – tabakas izstrādājumu kompānijas "Freechoice Tobacco" mantinieks un izpilddirektors.

Arī Traverss savus miljonus iegulda padauzās, dārgās automašīnās, ieročos un vētrainās izklaidēs, kas tiek vērienīgi atspoguļotas viņa "Instagram" foto blogā, kurā publicētie attēli ne vienu reizi vien satraukuši sabiedrību.

Beinona foto blogs balansē uz šaurās robežas starp erotiku un klaju pornogrāfiju, taču viņam ir nospļauties par to, ko domā citi – pavisam plikas un puskailas sievietes vienmēr bijušas viņa bloga galvenās zvaigznes.

Flamingo is not going to make it #poolparty #wetnwild #fridaynight

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on May 6, 2016 at 5:23am PDT

Alans Kītings

Foto: Instagram.com/mister_keating/

Alans Kītings, kurš sevi dēvē par "misteru Kītingu", ir pokera spēlmanis un iepriekš minētā Dana Bilzerjana protežē – abi bieži vien izklaidējas kopā.

Tiesa, publiskajā telpā ir visai maz ziņu par Kītingu. Tāpat joprojām nav īsti skaidrs, kur viņš ņem naudu izklaidēm. Savulaik pat uzvirmojusi versija, ka viņš ir mākslīgi radīts pleibojs, kurš slēpj savu patieso identitāti.

Lai arī kāda būtu patiesība, viņa "Instagram" foto blogs komentārus neprasa – tas ieturēts viņa bosa Dana Bilzerjana labākajās iedibinātajās tradīcijās.

A friendly poker game amongst friends...

A photo posted by Alan Keating (@mister_keating) on Jul 19, 2016 at 5:00pm PDT

@bp2269 is hellbent on ruining the life I built.

A photo posted by Alan Keating (@mister_keating) on Apr 19, 2016 at 10:24pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!