Foto: Reuters/Scanpix

Aizritējušas divas nedēļas, kopš pasauli satricināja vēsts, ka šķiras slavenākais Holivudas pāris – aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits (attēlā). Tabloīdi turpina vētīt šķiršanās iemeslus un lauleņu privātās dzīves detaļas, un netrūkst labdaru, kas medijiem piegādā arvien jaunas un svaigas ziņas.

Pēc tam, kad Džolija iesniedza šķiršanās dokumentus, sākās vērienīga netīrās veļas mazgāšana. Lai gan pāris nekomentēja savas attiecības, mediji noskaidroja, ka Andželīna ar visiem sešiem bērniem apmetusies īrētā savrupnamā Malibu, savukārt Pits viens pats palicis ģimenes īpašumā Holivudā.

Zināms, ka pēc šķiršanās Džolija vēlas pilnas aprūpes tiesības par bērniem, un mediju rīcībā nonākusi informācija, ka Pits joprojām nespējot attapties pēc visiem nelāgajiem notikumiem, kas pēdējās divas nedēļas apvijuši viņa dzīvi.

Atgādinām, ka drīz pēc vēsts par šķiršanos atklājās, ka Pits reibumā, iespējams, izturējies vardarbīgi pret pāra adoptēto dēlu Medoksu. Lietas izmeklēšanā iesaistījās Losandželosas Ģimenes un bērnu lietu departaments, kā arī Federālās izmeklēšanas birojs (FIB).

Informators izdevumam "Us Weekly" oktobra sākumā pastāstījis, ka Pits esot pilnībā satriekts. "Viņš nespēj noticēt tam, kāda kļuvusi viņa dzīve, un viņš ir ļoti sliktā formā," atklājis kāds anonīms avots. Vienīgais, kas palīdz aktierim saglabāt veselo saprātu, esot viņa bērni.

Liels atbalsts esot Pita tuvinieki – viņš savas bēdas sūdzot tuvākajiem draugiem un vecākiem. Aktieris katru dienu runājot ar savu mammu Džeinu un uzticot viņai savas sāpes.

Anonīmais informators stāstījis, ka Pitam klājas ļoti smagi un viņš nemitīgi izplūst asarās. Īpaši sāpīgi viņam esot aprast ar domu, ka viņš apsūdzēts par vardarbību pret dēlu. Vairākas aktierim tuvu stāvošas personas noliegušas, ka viņš būtu pacēlis roku pret savu atvasi.

Nesen tapa zināms, ka Pits vienojies ar Džoliju, ka viņam tiks veikta narkotiku un alkohola pārbaude, lai viņš pēc ilgāka pārtraukuma beidzot atkal varētu satikt bērnus. "Us Weekly" vēsta, ka šīs īslaicīgās vienošanās termiņš ir 20. oktobris. Aktieris atvases satiks terapeita uzraudzībā.

Atgādinām, ka šķiršanos papīros, kas tika iesniegti septembra vidū, Džolija kā oficiālo šķiršanās iemeslu bija norādījusi "ģimenes veselību". Dažas dienas vēlāk atklājās, ka pāra starpā jau ilgi valdījušas nesaskaņas, bet punktu laulībai pielicis incidents privātajā lidmašīnā – Pits reibumā esot verbāli un fiziski iespaidojis dēlu Medoksu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!