Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā pasauli pāršalca ziņa, ka šķiras Holivudas pats slavenākais mīlas pāris – aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits (abi attēlā). Kad jau šķita, ka pāra privātās dzīves detaļas publiski iztirzātas līdz katrai sīkākajai detaļai, gaismā nāk atkal jauni fakti. Tabloīdu rīcībā nonākusi informācija, ka abi jau sen dzīvojuši kā divi svešinieki.

Nedz Džolija, nedz Pits nav publiski komentējuši šķiršanos, taču netrūkst "labdaru" un zinātāju, kas tur roku uz pulsa un medijiem regulāri piegādā svaigu informāciju par notikumiem slavenajā ģimenē.

Jau labu laiku publiskajā telpā klīda runas, ka Pita un Džolija laulībā iestājusies krīze un pāra starpā ir lielas domstarpības un nemitīgi strīdi. Tagad kāds zinātājs, kurš vēlējies palikt anonīms, izdevumam "Us Weekly" pastāstījis, ka aktieri dzīvojuši katrs savu dzīvi.

Kad ģimene uzturējusies savā vairāk nekā 7430 kvadrātmetru lielajā savrupnamā Holivudā, Džolija un Pits esot apmetušies katrs savā nama spārnā, lai izvairītos viens no otra sabiedrības.

Jau ilgu laiku pāra starpā esot bijušas lielas nesaskaņas un strīdi. Džolija kopā ar Pitu esot jutusies nelaimīga, savukārt Breds meklējis mierinājumi pie draugiem – viņš ar tiem apspriedis laulības nesaskaņas.

Tiesa, Pita rīcība vēl vairāk sadusmojusi un apbēdinājusi Džoliju, jo viņa uzskatījusi, ka vīrs publiski mazgā ģimenes netīro veļu.

Aktieris draugiem esot žēlojies, ka jau agrāk starp viņu un sievu bijuši negludumi, taču pēdējā laikā attiecības esot kļuvušas nepanesamas, bet spriedze – neizturama.

Tā kā pāra kopīgais Holivudas miteklis ir gana plašs, Džolija un Pits izmantojuši iespēju viens no otra dzīvot šķirti – abi apmetušies pēc iespējas tālāk viens no otra.

Foto: Vida Press
Komplekss sastāv no piecām atsevišķām ēkām. Tā teritorijā ir skeitparks, trīs peldbaseini, slepena ala un citas ekstras. Mediji vēsta, ka īpašuma kopējā vērtība ir aptuveni 400 miljoni ASV dolāru.

Tabloīdu rīcībā nonākusi informācija, ka Pits šobrīd uzturas šajā ģimenes īpašumā, savukārt Džolija ar sešiem bērniem apmetusies īrētā savrupnamā Malibu.

Atgādinām, ka Džolija prasību šķirt vairāk nekā divus gadus ilgušo laulību tiesā iesniedza pagājušajā pirmdienā. Pāris bija kopā aptuveni 12 gadus.

Ģimenē aug seši bērni – trīs adoptētas atvases, savukārt trīs ir pāra bioloģiskie bērniņi. Aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka Džoliju šķirties pamudinājuši viņas un vīra atšķirīgie uzskati, kā būtu jāaudzina dēli un meitas.

Pagājušajā nedēļā pret Pitu tika ierosināta izmeklēšana par vardarbību pret bērniem. Likumsargu rīcībā nonāca informācija, ka viņš reibumā verbāli un fiziski aizskāris savu adoptēto dēlu Medoksu.

Tiesa, Pita paziņas medijiem skaidrojuši, ka viņš nudien strīdējies ar dēlu, taču roku pret 15 gadus veco Medoksu neesot pacēlis. Lietas izmeklēšanā iesaistījies arī FIB. Šonedēļ Pits nodevis urīna analīzes, lai pierādītu, ka nav lietojis narkotikas vai citas apreibinošās vielas.

Džolija pēc šķiršanās vēlas pilnas aprūpes tiesības par visiem sešiem bērniem. Vairāki informatori tenku portālam "TMZ" stāstījuši, ka Pits savas atvases neesot saticis jau gandrīz divas nedēļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!