Foto: Vida Press
Šobrīd 54 gadus vecā amerikāņu aktrise Mega Raiena (attēlā ) ierindojama to slaveno sieviešu pulciņā, kurām sadzīvot ar tik dabisku procesu kā novecošana ir pagalam grūti, tādēļ glābiņš tiek meklēts plastiskās ķirurģijas klīnikā.

Lai gan deviņdesmitajos gados Raienas karjera uzņēma apgriezienus un kino jomas profesionāļi viņai paredzēja spožu un daudzsološu nākotni, kādā brīdī kaut kas nogāja greizi, un lielās cerības tā arī viņai nav izdevies attaisnot.

Pēdējos gados viņa filmējusies maz, un savs viedoklis par to ir ne tikai sabiedrībai, bet arī slavenību dzīvi atspoguļojošajiem medijiem. Publiskajā telpā vairākkārt izskanējusi versija, ka pie vainas, iespējams, ir Raienas vizuālais izskats, kas laika gaitā kļuvis visai ķēmīgs.

Ja salīdzina aktrises jaunības dienu foto ar nesen tapušiem kadriem, grūti nepamanīt, ka laika gaitā viņas vizuālais izskats ļoti izmainījies. Tabloīdu ziņu virsraksti neskaitāmas reizes vēstījuši, ka Raiena pārlieku aizrāvusies ar plastiskajām operācijām.

Arī jaunākie foto ar Raienu, kas tapuši šonedēļ kādā saviesīgā pasākumā Ņujorkā, likuši tabloīdiem dedzīgi apspriest slavenās sievietes seju, kura, kā vēsta mediji, kļuvusi ķēmīgāka nekā jebkad agrāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!