Foto: Vida Press

Kad tapa zināms, ka Holivudas zvaigžņu pāris Andželīna Džolija un Breds Pits nolēmuši šķirties, daudzi steidza atklāt savas versijas par laulības krīzi un abiem bijušajiem mīlniekiem. Starp viņiem bija arī Džolijas ģimenes locekļi.

Džolijas vectētiņa sieva Elke Bertrande izdevumam "The Daily Mail" atklāja, ka slavenā aktrise pārtraukusi gandrīz visus kontaktus ar saviem ģimenes locekļiem.

Kundze no Džolijas ģimenes atstumta 1985. gadā, kad nomiris Andželīnas mātes tēvs Rolands Bertrands, un tas salauzis viņas sirdi – Elke vēl aizvien ilgojas pēc saviem nu jau pieaugušajiem mazbērniem.

"Andželīna savā dzīvē nav atstājusi daudz cilvēku. Es zinu, ka viņai vēl ir kontakti ar tēvu, bet es nezinu, cik tuvi viņi ir," portālam "DailyMail.com" atzinusi Elke.

Viņa gan neraujas atjaunot kontaktus ar slaveno radinieci, jo, kā uzsvērusi kundze, viņai ir daudz draugu, kas ir viņai blakus, kad tas ir nepieciešams.

Viņa arī padalījusies ar agrāk neredzētiem foto, kuros mazā Džolija iemūžināta Helovīna un Valentīna dienas svinībās, kā arī dažos citos īpašos mirkļos.

Vienā no tiem Andželīna pozē kopā ar savu brāli Džeimsu Heivenu (abi attēlā), ar kuru viņa vēlāk šokēja pasauli un radīja daudz minējumu par abu attiecībām. Brālis arī ir vienīgais ģimenes loceklis, ar kuru slavenā aktrise saglabājusi labas attiecības.

Foto: Vida Press
Ar tēvu – aktieri Džonu Voitu (attēlā Džolija kopā ar brāli un tēvu 2000. gadā) – Džolija pārtrauca komunicēt 2002. gadā, kad pēc viņas lēmuma adoptēt Kambodžā dzimušo puisēnu Medoksu Voits publiski atzina, ka viņai meitai ir garīga rakstura problēmas.
Foto: Vida Press
Vistuvākās attiecības Džolijai bija ar māti (attēlā trīs gadus vecā Džolija ar mammu un brāli). Pēc viņas nāves 2007. gadā – aktrise Marčelīna Bertranda zaudēja cīņu ar krūts vēzi, kas vēlāk viņas meitu mudināja veikt mastektomiju jeb krūšu amputāciju, – tēvs vēlējās atjaunot kontaktus ar atvasi, bet tas izdevās vien 2009. gadā, kad Pitam bija izdevies sievu pierunāt salīgt ar ģimeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!