Foto: F64

Piektdienas, 9. septembra, vakarā populārajā Krievijas televīzijas šovā "Голос" startēja arī Latvijas dziedātāja Aminata (attēlā), kura jau ar atzīstamiem panākumiem pārstāvējusi valsti "Eirovīzijas" konkursā un ar savu pirmo uzstāšanos apliecināja – arī šoreiz viņa neliks vilties.

Konkursa žūrijas locekļu simpātijas Aminata mēģināja iekarot ar kompozīciju "Я тебя не прощу никогда", un viņai izdevās savaldzināt divus no četriem vērtētājiem.

Pirmā pret dziedātāju pagriezās un tādējādi savas simpātijas pauda Poļina Gagarina, ar kuru 2015. gadā Aminata mērojās spēkiem un iedraudzējās "Eirovīzijas" konkursā, bet, tuvojoties dziesmas izskaņai, viņas piemēram sekoja arī Dima Bilans.

Leonīds Agutins un Grigorijs Ļepss palika nesatricināmi, tomēr šova noteikumi paredz – "aklās noklausīšanās" laikā izpildītājam pietiek ar divu žūriju atbalstu, lai turpinātu cīņu šovā.

Tāpat Aminata iemantoja nedalītas publikas simpātijas, kas pēc emocionālās dziesmas izskaņas nerimās aplaudēt un pat skandēja atbalsta saucienus dziedātājai.

Agutins pēc dziesmas noklausīšanās vēlējās noskaidrot, vai Aminata ir tā iesauļojusies, bet šis jautājums dziedātāju nesamulsināja un viņa smaidot paskaidroja, ka tā ir viņas dabiskā ādas krāsa.

"Vienkārši šāda ādas krāsa un eiropeiskie sejas vaibsti ir ļoti interesants un neparasts salikums," savu jautājumu argumentēja Agutins, bet Ļepss tikmēr jūsmoja, cik skanīgi meitene dzied.

Lai gan Bilans skaidri lika saprast, ka draudzība profesionālajā sadarbībā var kļūt par traucēkli, Aminata pēc visu žūrijas locekļu uzklausīšanas izvēlējās darbu šovā turpināt Gagarinas komandā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!