Foto: Instagram.com/lindsaylohan/
Jūlija beigās ar skaļu skandālu pajuka pretrunīgi vērtētās amerikāņu aktrises Lindsijas Lohanas un krievu izcelsmes biznesmeņa Jegora Tarabasova mīla. Tabloīdi vēsta, ka mierinājumu viņa radusi restorānu īpašnieka Denisa Papageorgiu (abi attēlā) skavās.

Lohana laika gaitā izpelnījusies skandālistes slavu, taču daudziem šķita, ka attiecības ar Tarabasovu viņu ietekmē labvēlīgi un sieviete beidzot bauda mierpilnu laimi.

Tiesa, drīz vien Jegors atklāja savu patieso dabu. Tabloīdu rīcībā šovasar nonāca video, kurā krievu biznesmenis un Lohana bija iemūžināti ķīviņa laikā. Pēc šķiršanās aktrise apgalvoja, ka mīļotais daudzo strīdu karstumā viņu vairākkārt žņaudzis.

Savukārt jaunākie mediju ziņu virsraksti liecina, ka viņa pēc šķiršanās no Jegora jau atradusi citu. Tiek vēstīts, ka Lohana uzsākusi dēku ar Denisu Papageorgiu – grieķu izcelsmes uzņēmēju, kurš darbojas restorānu biznesā.

Preses fotogrāfi augusta izskaņā abus pieķēruši kopā kādā Grieķijas kūrortā. Lai gan nedz Lindsija, nedz Deniss pagaidām attiecības nav medijiem komntējuši, pārim tuvu stāvošas personas žurnālistiem pastāstījušas, ka abu nolūki esot diezgan nopietni.

Lohana Denisu dēvējot par savu glābēju – tieši viņš esot sniedzis mierinājumi pēc šķiršanās no Tarabasova un palīdzējis pārvarēt psiholoģisko traumu, kas aktrisei radusies krievu biznesmeņa vardarbības dēļ.

Starp abiem sākumā esot valdījusi tikai draudzība, taču drīz vien uzplaukušas romantiskas jūtas. Turklāt mediju rīcībā nonākusi informācija, ka Deniss pašķīries no savas iepriekšējās draudzenes, lai būtu kopā ar Lohanu.

#Rakkan #Mykonos #DJ

A photo posted by Dennis Papageorgiou (@dennis_papageo) on Aug 31, 2016 at 2:02pm PDT

#family #moments #niece #sister #mykonos #rakkanmykonos

A photo posted by Dennis Papageorgiou (@dennis_papageo) on Jul 27, 2016 at 9:05pm PDT

#RakkanMykonos #IslandVibes #Jetskiing

A photo posted by Dennis Papageorgiou (@dennis_papageo) on Jul 19, 2016 at 3:58am PDT

#Rakkan #Mykonos @briatoreflavio

A photo posted by Dennis Papageorgiou (@dennis_papageo) on Aug 21, 2016 at 9:34am PDT

#Summer #Greece #2016

A photo posted by Dennis Papageorgiou (@dennis_papageo) on Jun 24, 2016 at 4:29am PDT

#WhiteOnWhite #Myconian #Cat

A photo posted by Dennis Papageorgiou (@dennis_papageo) on Jun 21, 2016 at 12:55pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!