Foto: Instagram.com/anastasiya_kvitko/
Par sevi atkal atgādinājusi krievu "Instagram" modele Anastasija Kvitko (attēlā), kura slavu kaldinājusi ar savas milzu pēcpuses izrādīšanu. Viņa apņēmusies savu dupsi padarīt populārāku par amerikāņu TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas brango sēžamvietu.

Kaļiņingradā dzimusī 22 gadu vecā modele vispasaules slavu izpelnījās šopavasar. Viņas atpazīstamības pirmsākumi meklējami "Instagram" tīklā, un šobrīd Anastasijas foto blogam jau ir vairāk nekā četri miljoni sekotāju.

Kvitko ķermeņa proporcijas reti kuru spējušas atstāt vienaldzīgu. Sievietes dupša apkārtmērs ir 105 centimetri, un lielās sēžamvietas dēļ mediji viņu nereti salīdzina ar Kimu Kardašjanu.

Tiesa, pašai Anastasijai gan šis salīdzinājums īsti nav pa prātam. Modele nesen pārcēlusies uz Losandželosu, un viņa ar savu dupsi apņēmusies ne tikai iekarot šovbiznesu, bet arī popularitātē apsteigt Kimu.

Intervijās krievu izdevumiem Anastasija klāstījusi, ka viņas dupsis esot īsts, ne mākslīgi uzlabots. Lai gan modelei esot patīkami, ka viņas sēžamvieta tiek salīdzināta ar Kimas brango pēcpusi, patiesībā viņas dupsītis esot daudz labāks un smukāks nekā Kardašjanas.

"Man patīk Kima Kardašjana, taču negribu, lai mani ar viņu salīdzina – viņa no manis ļoti atpaliek," klāstījusi Anastasija.

Sieviete stāstījusi, ka viņas ķermenis un gurni ir labi trenēti, savukārt dupsis – pats daiļākais pasaulē, turklāt bez jebkādiem uzlabojumiem. Savukārt Kimas sēžamvieta esot plastikas ķirurgu veikums.

"Mana popularitāte aug neticamā ātrumā, un tas ir tikai laika jautājums, kad es kļūšu atpazīstamāka nekā Kima," drosmīgi paziņojusi Anastasija.

Meitene uzsvērusi, ka viņas skaistuma ideāls ir brazīliešu sieviešu formīgās pēcpuses, savukārt amerikānietes mēdzot mānīties.

"Ir jābūt uzmanīgam ar amerikāņu meitenēm. Viņas bieži veic plastiskās operācijas, no citām ķermeņa daļām ņem taukus, kas tiek ievadīti dibena vaigos. Bet mans augums ir īsts. Man ir bijusi tikai viena operācija – man izgrieza aklo zarnu," apgalvojusi Kvitko.

Hi😉 jeans by @fashionnova 😍 Use my coupon code "ANAKXO"to get 15% 💗shoes from @publicdesire 💗

A photo posted by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on Aug 26, 2016 at 3:27pm PDT

check my snapchat Anastasiakvitko

A photo posted by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on Aug 12, 2016 at 8:11pm PDT

Good morning☀️photo @gavinglave 📷swimsuit @myraswim

A photo posted by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on Aug 13, 2016 at 9:55am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!