Foto: Vida Press
Zviedru izcelsmes modele un "dzīvā lelle" Piksija Foksa (attēlā) veikusi neskaitāmas plastiskās operācijas un pat atbrīvojusies no sešām ribām, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos multeņu varonei Jessica Rabbit jeb Džesikai Rabitai. Tiesa, apsēstībai ar mākslīgo skaistumu ir ēnas puse – viņas mīlas dzīve ir sabojāta.

26 gadus vecajai sievietei veiktas 17 plastiskās operācijas. Viņas krūtis palielinātas četros piegājienos, tāpat dakteri Piksijas vidukli padarījuši satriecoši tievu, izņemot vairākas ribas.

Procedūru izmaksas mērāmas vairākos tūkstošos ASV dolāru, un naudiņu daudzajām operācijām Piksija pati iekrājusi, kā arī viņai palīdzējuši daži dedzīgi vīriešu kārtas fani.

Intervijā izdevumam "The Mirror" sieviete pastāstījusi, ka daudzajām procedūrām un apsēstībai ar plastiskajām operācijām ir arī ēnas puse. Viņas mīlas dzīve esot pilnībā sagandēta.

Kā skaidrojusi Piksija, viņai bijušas romantiskas attiecības ar vairākiem vīriešiem, taču neviens nav spējis pieņemt viņas dzīvesveidu. Sieviete stāstījusi, ka viņai vajag otru pusīti, kura viņu atbalstītu un neko nepārmestu.

Piksijas prioritāte šobrīd esot plastiskās operācijas un viņas izskats. Lai saglabātu perfektas auguma aprises, viņa vairākas stundas dienā sporto. Sieviete skaidrojusi, ka vīrieši gluži vienkārši nespējot samierināties ar domu, ka mākslīgais skaistums viņai ir svarīgāks.

Tiesa, lai gan Piksija atzinusi, ka mīlas dzīvē viņai sokas čābīgi, viņa par to cenšas nebēdāties. Meitenei nemaz neatliekot laika attiecībām, turklāt viņa apņēmusies nekad nepieļaut, ka vīrietis stātos viņai ceļā sasniegt mērķus – veikt jaunas plastiskās operācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!