Foto: Publicitātes foto

Par pikantu pārsteigumu parūpējies pašmāju režisors Andrejs Ēķis – bez lieka trokšņa tapusi filma "Svingeri", kas jau šī gada izskaņā nonāks kinoteātros.

"Latvijā ir sekss! Viegla komēdija par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona," jaunais kinodarbs raksturots filmas "Facebook" lapā.

Kā "Delfi Izklaidi" informēja "Svingeru" radošās komandas pārstāvji, ar savu atgriešanos režisora krēslā Ēķis plāno lauzt slaveno leģendu, ka "latvieši par seksu nerunā".

Jaunais kinodarbs, kura uzņemšanu veiksmīgi izdevies turēt noslēpumā līdz pat šim brīdim, plāno izaicināt skatītājus, pierādot, ka ir iespējams ar humoru runāt par savstarpējām attiecībām ar erotikas devu.

"Filmā tiek risinātas vienkāršas, bet ļoti arhetipiskas situācijas. 25 gadus pēc Latvijas neatkarības atgūšanas divos stāstos apvienosies dažādu sociālo slāņu cilvēku, septiņu dažādu raksturu stāsti.

Filma atspoguļo šo savstarpējo stāstu mijiedarbību, atklājot individuālo tēlu dziļākos zemapziņas slāņus vizuālā valodā. Stāsti ir savstarpēji atšķirīgi, tos vieno tikai tēma – vēlme būt mīlētam," savu veikumu raksturo Ēķis.

Galvenajās mīlētāju lomās iejutušies Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Elīna Vāne un Ģirts Ķesteris. Tāpat spēlfilmā izaicinošās lomās redzēsim arī Kristīni Belicku un Juriju Djakonovu.

Pārsteigums Latvijas publikai būs slavenā mūziķa Jāņa Jubalta piedalīšanās, kuram tā būs debija aktiera ampluā.

Kinoteātros filma būs skatāma no 9. decembra.

Tā tapusi sadarbojoties "Forum Cinemas", "Cinevilla Studios" un "Platforma Film". Filmas izplatītājs Latvijā ir "UzKino". "Svingeri" ir pirmā filma, kurā "Forum Cinemas" piedalās kā producents.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!