Foto: Publicitātes foto

Latviešu dziedātājs Markus Riva ar panākumiem turpina darboties ārpus dzimtās zemes robežām, un viņa pūles vainagojas panākumiem. Šonedēļ Riva savu fanu vērtējumam nodevis jaunāko veikumu – klipu dziesmai "Ты влюблена".

Video tapis sadarbībā ar ukraiņu režisoru Alanu Badoevu, kurš filmējis mūzikas video arī tādiem mūziķiem kā Poļina Gagarina, Dans Balans, Filips Kirkorovs, Vera Brežņeva, Sergejs Lazarevs un daudziem citiem.

Video filmēšana norisinājusies jūlija sākumā Kijevā, un, kā vēsta Rivas pārstāvji, klipā ukraiņu režisors iecerējis citēt fināla ainu no izcilā itāļu kinorežisora Mikelandželo Antonioni kinofilmas "Zabriskie Point".

Galveno lomu klipā atveido pats Markus Riva, bet kopumā filmēšanas procesā piedalījās vairāk kā 20 cilvēku komanda, kuras sastāvā bija arī ukraiņu deju grupas "Apache Crew" dalībnieki.

"Mēs vēlējāmies parādīt mīlestības eiforiju, kas īsti ir "iemīlējies", kā tas īsti ir – "mīlēt", kā tas ir – sajust vienam otru, kad ķermenī eksplodē miljonos atomu," par klipa ideju stāsta režisors.

Klipa filmēšanas laikā piedzīvoti arī ekstremāli apstākļi – aktieri lēkuši no astoņus metrus augstas smilšu grēdas, un, kā "Delfi Izklaidei" atklāj Riva, klipa izmaksas bijušas aptuveni 25 tūkstoši dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!