Foto: Publicitātes foto

Nedēļas izskaņā rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā naktsklubā "Coyote Fly" norisināsies skaistumkonkursa "Miss Nightlife" jeb "Mis Naktsdzīve", kurā par uzvaru cīnīsies piecas daiļavas.

Kā "Delfi Izklaidi" informēja kluba pārstāve Kristīne Dombrovska, pēc rūpīgas dalībnieču atlases visas vasaras garumā konkursam tika izvēlētas 30 meitenes, kuras vairākās atlases kārtās cīnījās par iespēju nokļūt finālistu vidū.

Līdz izšķirošajai cīņai, kas noslēgsies sestdien, 27. augustā, tikušas piecas no viņām, kuras tad stāsies žūrijas priekšā – meiteņu defilē prasmes un spēju uzstāties publikas priekšā vērtēs fotogrāfs Toms Norde, dziedātājs Markus Riva, skaistumkonkursu uzvarētāja un rīkotāja Diāna Kubasova, kā arī "Denim Dream" mārketinga daļas vadītāja Santa Milgrāve.

"Esam gandarīti, ka pirmais šāda veida naktsdzīves skaistumkonkurss notiek tieši klubā "Coyote Fly", jo vienmēr esam bijuši atvērti jauniem projektiem un ar entuazismu līdzdarbojušies to realizācijā.

Uzskatu, ka konkurss "Miss Nightlife" kļūs par ikgadēju tradīciju, dodot iespēju jaunietēm apgūt publiskās uztāšanās prasmi," uzsver kluba vadītāja Liene Bukbārde.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!