Foto: Privātais arhīvs
Nepareizi vai traucējoši novietota automašīna spēj radīt lielu satraukumu, un dažkārt nemākulīgākie vai neuzmanīgākie spēkratu parkotāji izraisa tik asas dusmas, ka kāds pat ķeras pie pārmācīšanas darbiem.

Modes dizaineres un skropstu pieaudzētājas Kristīnes Deimon dusmas šonedēļ izpelnījusies dāma, kura savu auto novietojusi viņai paredzētā vietā.

"Pie mana darba man ir speciāli ierādīta vieta tālāk, lai ar savu limuzīnu netraucēju citus auto. Bet tā "gudrīte" noparkojās tieši manā vietā, kur nevar nepamanīt uz sētas uzlikto mašīnas numuru, ņemot vērā, ka placī ir pilns ar tukšām, neierādītām vietām," savā "Facebook" profilā vēstījusi Deimon.

Viņa neuzmanīgo auto vadītāju, kā pati uzsver, pārmācījusi, ar savu auto nogriežot viņai izbraukšanas iespējas. Divu bērnu māmiņas dusmas nav mazinājis arī fakts, ka otra autobraucēja ir gaidībās.

"Grūtniecība nav attaisnojums tupumam," skarbi noskaldījusi Deimon, kuras dusmām ogles piemetis vēl arī tas, ka vaininiece nevis atvainojusies, bet "rej kā suns".

Komentāros saņemot gana daudz kritikas par savu attieksmi pret gaidībās esošo dāmu, Kristīne kļuvusi nedaudz pielaidīgāka un vaininieces stāvu fotogrāfijā aizklājusi ar virtuālu sejiņu, tomēr neizpratne, kāpēc sieviete tukšā stāvlaukumā izvēlējusies tieši viņas vietu, palikusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!