Foto: Vida Press

Slavenais un nopelniem bagātais jamaikiešu sprinteris Useins Bolts (attēlā) sestdien kādā Rio naktsklubā atzīmēja savu 30 gadu jubileju un panākumus olimpiskajās spēlēs. Viena vakara izklaides vainagojušās ar visai pikantu skandālu, kas plaši atspoguļots tabloīdos.

Bolta māsa Kristīne nesen izpļāpājās medijiem, ka viņas brālim jau aptuveni divus gadus ir draudzene – 26 gadus vecā Kasija Beneta. Tiesa, tas sprinterim nav bijis šķērslis sestdienas naktī klubā flirtēt un draiskoties ar vietējām daiļavām.

Jau vēstīts, ka vairāki aculiecinieki iemūžinājuši, kā Bolts klubiņā dejojis un lakstojies ap sievietēm. Vēlāk publiskajā telpā tika nopludināti foto, kuros sprinteris visai pikantā brīdī iemūžināts kopā ar 20 gadus veco studenti Džeidiju Duarti – abi pēc uzdzīves bija devušies padraiskoties uz kādu klusāku vietu.

Žurnālistiem izdevās sazināties ar Duarti, un viņa paskaidroja, ka nemaz nav zinājusi, ka vakaru pavada kopā ar slavenu sportistu. Bildes, kurās abi iemūžināti kopā, viņa sūtījusi saviem draugiem. Kāds no paziņām atpazinis Boltu un attēlus nopludinājis tabloīdiem.

Mediju rīcībā nonākusi svaiga informācija par Bolta tā vakara gaitām. Tā, piemēram, atklājies, ka studente Džeidija Duarte ir agrāk ļoti ietekmīga Rio narkobarona, kurš pazīstams ar segvārdu "Dina Terro", atraitne.

Narkodīleris nogalināts apšaudes laikā ar policiju. Viņam tika piedēvēti neskaitāmi noziegumi – vietējo ļaužu terorizēšana, vairāku pusaugu meiteņu spīdzināšana un pat slepkavība. Duarte laidusi pasaulē divus viņa bērnus.

Tāpat atklātībā nonākuši jauni kadri, kuros Bolts piefiksēts naktsklubā. Bildēs redzams, ka sprinteris pamatīgi atlaidis bremzes – viņš tovakar skūpstījies ar vismaz trīs dažādām sievietēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!