Foto: Privātais arhīvs

Nelāga ziņa visiem liepājroka faniem: žanra veterāns Ivo Fomins (attēlā), veicot remontdarbus, nokritis pa trepēm un salauzis labo roku. Tiesa, mūziķa koncertdarbību tas neietekmēs – viņš apņēmies mikrofonu turēt kreisajā rokā un turpināt priecēt fanus.

"Viena neuzmanība, nepacietība un vadmotīvs "es pats, visu pats, es pats" Ivo maksāja lauztu roku... Neskatoties uz pārdzīvoto, vīrs nebeidz slavēt Liepājas Reģionālās slimnīcas traumatologu Dr. Māri Leitlandu.

Viņa profesionalitāti, attieksmi, pacietību, ieinteresētību izdarīt darbu patiešām pēc labākās sirdsapziņas. Dakteris ar zelta rokām! Esot izstiepis roku par 50 centimetriem garāku un tad atlicis vietā, tā sacīt, kauliņus.

Visu cieņu dakterim Mārim Leitlandam. P.S. Pirms uzsāciet remontdarbus, pārliecinieties vai celtniecības trepes ir stabili nofiksētas. Un Ivo jūtas labi," fanus ar "Facebook" starpniecību informējusi Ivo sieva.

Draugi un fani, ieraugot attēlu, kurā Ivo pozē ar ģipsi, jau nosmējušies, ka rokeris uzreiz pēc slimnīcas steidzis uz bāru, bet Iveta kliedējusi aizdomas – tās bijušas vienkāršas pusdienas.

Lai arī Fominu ģimene nezaudē pozitīvo garu un par nelaimi pat pajoko, faniem ir iemesls saskumt – kādu laiku nevarēs tikt pie Ivo autogrāfiem , taču Ivo koncertdarbību lūzums neapdraudēs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!