Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise Kristena Stjuarte pirmoreiz publiski apstiprinājusi savas attiecības ar partneri Alīsiju Kārgailu (abas attēlā).

Stjuartes attiecības ar viņas bijušo asistenti aizsākās 2015. gadā, taču tā paša gada oktobrī viņas pašķīrās. Stjuarte un Kārgaila atjaunoja attiecības maijā Kannu kinofestivālā, kur Stjuartes jaunākā kinolente "Personal Shopper" tika apbalvota par labāko režiju.

Stjuarte intervijā sieviešu žurnālam "Elle" sacīja, ka vairs neslēpšot attiecības.

"Pašlaik esmu patiešām iemīlējusies savā partnerē," norāda Stjuarte. "Mēs vairākas reizes esam šķīrušās un pēc tam atkal sagājušas kopā, bet šoreiz man šķita, ka atgriezušās sajūtas."

26 gadus vecā Stjuarte, kurai kādreiz bija attiecības ar filmu sērijas "Twilight" ("Krēsla") ekrāna partneri Robertu Patinsonu, teica, ka jauno attiecību neslēpšana viņu esot padarījusi "daudz laimīgāku".

"Kad es tikos ar vīrieti, es centos to slēpt, jo viss uzreiz tika trivializēts, un man tas nepatika. Mūs padarīja par varoņiem komiksu grāmatā. Bet tās bija manas attiecības, un man šķita, ka tās mēģina padarīt par kaut ko, kas tās nav," skaidro Stjuarte.

"Bet viss mainījās, kad sāku tikties ar šo sievieti," viņa atzina. "Ja es slēpju attiecības, tas rada iespaidu, ka man tas tomēr nav pieņemami vai arī ka es kaunos par to. Tāpēc man nācās mainīt savus uzskatus. Mana dzīve tagad ir atklātāka, un es esmu daudz laimīgāka."

Stjuarte un Patinsons atveidoja galvenās lomas pusaudžu romānu sērijas "Twilight" ekranizācijās, kas iznāca no 2008. līdz 2012. gadam.

Vēlāk Stjuarte spēlēja vairākās Holivudas un neatkarīgajās filmās. Par lomu kinolentē "Clouds of Sils Maria" viņa saņēma prestižo Cēzara balvu par labāko otrā plāna tēlojumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!