Foto: DELFI

Populārā pašmāju estrādes māksliniece Kombuļu Inese šobrīd privātajā dzīvē piedzīvo pārmaiņu laikus – viņas vīrs Paskvāle Adario atgriezies Latvijā, bet pagaidām nav zināms, vai abiem izdosies glābt gandrīz pajukušo laulību. Skaidrs ir viens – lai kāds nebūtu rezultāts, Inese viena nepaliks.

Inese nekad nav slēpusi to, ka vīrieši allaž bijuši viņas dzīves vaduguns un iedvesmas avots – ne velti daudziem no viņiem veltītas arī dziesmas. "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz desmit kungiem, bez kuriem mūsu Inese nebūtu tā, kas viņa ir šodien.

Neatbildēta mīla gadu desmitu garumā – Andris Daņiļenko

Foto: AFI
Inese nav slēpusi faktu, ka viņas pirmā mīlestība bijis estrādes dziedātājs Andris Daņiļenko (attēlā). Skolas gados māksliniece apmeklējusi mūzikas nodarbības pie šī meistara, un tur uzplaukušas jūtas.

Lai gan mīlai nav bijis pretmīlas no Daņiļenko puses, Inesei pašas sirdī lolotais siltums palīdzējis iet caur dzīvi nu jau vairāku gadu desmitu garumā.

Pagājušogad Inese savā "Facebook" fanu profilā dalījās ar dziļi personisku stāstu, neslēpjot, ka tās ir viņas pašas sajūtas.

"Reiz kāda meitene, kurai bija 18, dzīvoja vienkāršu jaunietes dzīvi. Skola, mājas, draugi, viņai bija jauka sirds. Reiz viņa ieskatījās kādam vīrietim acīs. Cilvēkam, kurš bija viņas skolotājs. Viņš atbildēja ar skatienu.

Viss ritēja savu gaitu, bet meitenes sirds sāka pukstēt straujāk," faniem atklāja Inese. Viņa atzinās, ka mēģinājusi savam skolotājam pieskarties un pat sniegt skūpstu, taču jutusi vecuma un sociālā stāvokļa barjeru.

"Arī vakaros vēl tagad viņa domās ilgojas. Un tic, ka arī viņš kaut mazliet, bet ilgojas. Ko darītu jūs, ja mīlestība kā bulta trāpītu jūsu sirdīs un, gadiem ejot, nekur nepazustu?" faniem sirdi izkratījusi Inese.

Pirmais vīrs un četru dēlu tēvs Ēriks Cibuļskis

Foto: DELFI
Par pirmo Ineses vīrieti kļuva Ēriks Cibuļskis (attēlā). Ar kungu, kurš bija 25 gadus vecāks par Inesi, tolaik pavisam jauniņā meitene sapazinās, atpūšoties klubā "Vecrīga". Drīz vien jau tika dzertas abu kāzas, kurās gan gadījās neveikls starpgadījums – laulātājs noturēja Ēriku par Ineses tēvu, ne topošo vīru.

Abu attiecībās viens pēc otra pasaulē nāca četri dēli. Cibuļsku pāris kopā sāka arī savu ceļu uz slavu, nodibinot grupu "Kombuļi", kurā Inese bija soliste, bet Ēriks – ģitāras virtuozs un bekvokālists.

Diemžēl šī savienība neizturēja slavas pārbaudi. Drīz pēc abu kopīgās debijas Latvijas šovbiznesā Inese pieņēma lēmumu šķirt desmit gadus ilgo laulību ar Ēriku.

Māksliniece nāca klajā ar skaļu paziņojumu, ka abiem ar Ēriku jau trīs gadus neesot seksa, turklāt vīrs viņu regulāri iekaustot.

Lai gan ģimenes galva, kurš sākotnēji uzņēmās rūpes arī par visiem četriem dēliem, solīja par sievu cīnīties, Inese jau bija sakravājusi somas un ar steigu meklēja ārzemnieku, kura paspārnē patverties.
Foto: DELFI

Melnādainais neģēlis Maikls Banks

Foto: Privātais arhīvs
Kā pirmais Ineses nagos krita melnādainais nigērietis Maikls Banks (attēlā), ar kuru Inese sapazinās Internetā 2010. gada sākumā, vēl dzīvojot kopā ar Ēriku.

Inese ar 31 gadu veco Maiklu iepazinās portālā "Draugiem", kur Maikls pirmais uzrunājis Inesi un aicinājis viņu draudzēties. Sākotnēji abi sarakstījušies "Draugos", bet vēlāk Maikls Inesei zvanījis pa tālruni teju vai katru dienu.

Drīz vien jau nigērietis pauda vēlmi braukt uz Latviju, un Inese gaidīja tikšanos, trīcēdama intīmās priekšnojautās.

"Esmu gatava mīlestībai un kaislei. Man jau draudzene ir brīdinājusi, ka melnie vīrieši ir ļoti kaislīgi gultā. Viņa pat teica, ka tad, kad viņš ņems mani priekšā, tad acis būs kvadrātā. Es nebaidos no tādām runām.

Patiesībā esmu ļoti noilgojusies pēc Maikla, tā ka varēšu ar seksu nodarboties gan dienu, gan nakti," stāstīja Inese.

Imigrācijas dienests atteica viņas izredzētajam iebraukšanas atļauju Latvijā, taču tālākie notikumi bija īpaši skarbi. Izrādījās, ka nigērietis ir afērists, kurš internetā sarakstās ar dāmām no Latvijas, cerot uz labu dzīvi Eiropā.

Visi solījumi izrādījās klaji meli. Bet nabaga Inese jau Maiklam bija aizsūtījusi savu solo albumu "Lai līst", saņemot no Maikla atbildi, ka tas izraisījis sajūsmas vētru arī starp melnādainajiem.

Daudzsološais stāsts bija beidzies pie sasistas siles, bet maisam gals bija vaļā. Inese bija sapratusi to, ka viņu attiecību ziņā saista karstasinīgie ārzemnieki un nostiprinājusi savu vēlmi kādu tādu drīzumā atrast. Cibuļsku savienību vairs nekas nespēja glābt.

Seksuālais skolotājs – septiņdesmitgadīgais dānis Bends Jensens Storgārds

Foto: Privātais arhīvs
Nepagāja ne mēnesis pēc vilšanās ar nigērieti, kad Latviju pāršalca vēsts – Inese pārcēlusies pie dāņu pensionāra Benda Jensena Storgārda, kurš saimnieko Liepājas pusē Priekulē. Sākotnēji fani šo Ineses soli uztvēra kā bēgšanu no vīra Ērika, vēl nenojaušot, ka Ineses un Benda stāsts izvērtīsies par īstu seksuālo revolūciju.

Lai arī Bends bija vēl vecāks par Ēriku – viņam attiecību ar Inesi laikā bija jau tuvu 70, pensionārs izrādījies īsts kaisles iemiesojums. Trīs gadus bez seksa dzīvojusī Inese beidzot baudīja sen gaidīto kaisli, mīlas eiforijā arī fanus informējot par pikantām detaļām.

Bends atvēra Inesei jaunu pasauli un lika viņai uzplaukt kā sievietei. Kopā ar Bendu māksliniece pirmo reizi izmēģināja orālā seksa priekus, mīlējās dušā, uz kuģa klāja un pat sasniedza seksa rekordu.

Apzinājusies savu sievišķību, māksliniece nometa dzelteno, maisveidīgo "Kombuļu" krekliņu, kas karjeras sākumā bija viņas firmas zīme, un ļāvās vairākām erotiskām foto sesijām.

"Mēs ar Bendu nebaidāmies viens otram pieskarties vietās, kas citiem cilvēkiem varbūt nav pieņemami, un es baudas dēļ esmu ar mieru visu darīt. Ēriks smirdēja, bet Bends, kurš dušā iet divas reizes dienā, smaržo kā rozīte, un mēs varam viens otru izbaudīt pa īstam, ko arī darām līdz spēku apsīkumam," lepojās Inese.

Abi izteica vēlmi ar savu seksualitāti iedvesmot arī citus, izveidojot realitātes šovu, kurā Inese ar pensionāru nonstopā mīlējas stikla būrī.

Taču kaisle pārgāja, un 2011. gada izskaņā pāris šķīrās ar skaļu skandālu, pēc kura Inese vēl gadu nemitējās nākt klajā ar skarbām atklāsmēm par abu mīlu.

Riebumu pret vīriešiem kliedē Serdžo no Jēkabpils

2012. gada pirmā puse Ineses dzīvē bija īpatnējs laiks. Pēc kaislīgā stāsta ar Bendu māksliniece paziņoja, ka viņai radies riebums pret vīriešiem un viņa attiecības vairs nevēlas. Skaistule sasniedzot orgasmus muzicējot.

"Man kāds fans nesen teica: "Inese, tev uz skatuves taču ir vairāki orgasmi! Tu taču dziedot visa esi slapja!" Tā arī ir – mūzika man sniedz milzīgu labsajūtu – tas ir kā orgasms galvā. Un galvenais, ka visa publika ir eiforijā līdz ar mani," vēl kādā atklāsmē dalījās Inese.

Drīz gan viņa ieminējās, ka kāds ārzemnieks par sliktu nenāktu.

"Man pēc attiecībām ar Bendu ļoti pietrūkst angļu valodas, tāpēc vairāk vēlos iepazīties ar ārzemnieku. Vai tad tiešām man būs mūžs jānodzīvo kopā ar kādu Latvijas pelēko?" sūkstījas Inese.

Ilgi nebija jāgaida un tālo ceļu uz Priekuli no Jēkabpils mēroja Latvijā dzīvojošais itāļu pensionārs Serdžo. Taču šoreiz Inese izlēmusi pielietot citu taktiku – tā vietā, lai izbaudītu nākamā pensionāra augumu, viņa ieskatījās Serdžo dvēselē.

"Ja Bends mani ģērba pliku un teica: tagad fočēsimies un darīsim vēl sazin ko, ar Serdžo mums seksa nav – mēs izbaudām garīgo tuvību. Gan jau viss būs, bet vispirms viņam tas jānopelna! Pamēģināsim no otra gala!

Mēs esam kā Romeo un Džuljeta, seksa mums nav, bet tā garīgā tuvība, kas valda starp mums, ir kas vēl spēcīgāka – tas ir kā emocionālais sekss," abu attiecības raksturoja Inese.

Diemžēl šis paņēmiens nenostrādāja – drīz vien Serdžo atgriezās Jēkabpilī. Taču Ineses dzīvē šīs attiecības bija nesušas atklāsmi, ka nākamais viņas vīrietis noteikti būs itāļu tautības. Un tā arī notika.

Ticību vīru spēkam atgriež iedvesmojošs trio

Foto: DELFI
Taču pirms iepazīšanās ar nākamo itāli Inese paspēja tā pa īstam iepazīt Latvijas šovbiznesa spožumu un postu. Caur vīriešiem, protams. Sapratusi, ka nokļuvusi slavas spicē, māksliniece sāka pētīt, kas tad vēl atrodas pašmāju sabiedrības krējumā. Un tur bija vairāki iedvesmojoši kungi, kuru uzmanību sev pievērst mēģināja Inese.

"Jau pirms daudziem gadiem sapratu, ka mans ideālais vīrietis ir Andris Freidenfelds – es biju tā samīlējusies viņā! Un pasakiet vēl, ka mani vīrieši nav līdzīgi viņam -– visi man bijuši tādi skarbi un aši," novērojumos dalījās dāma.

Tāpat viņa pastāstīja, ka lielu lomu viņas dzīvē spēlējis Imants Ziedonis. "Kopš mazām dienām esmu sapņojusi par iespēju dzīvē satikt Ziedoni. Un man tas skolas laikā arī izdevās –daiļlasīšanas konkursā piedalījos ar viņa dzejoli un ieguvu pirmo vietu.

Pats Ziedonis man pasniedza dāvanu un paspieda roku, un šī tikšanās izmainīja visu manu dzīvi. Pēc šī notikuma sāku radīt pirmos savu dziesmu tekstus," atklāja tautas iemīļotā dziedātāja.

Par trešo savu iedvesmotāju Inese pasludināja Andri Kiviču. "Mums ar Kiviču ir kaut kas kopīgs emocionālā ziņā – mani fascinē gan viņa radošais talants, gan cilvēciskā atklātība. Man būtu milzīgs prieks viņu satikt dzīvē, un es ļoti priecātos ar Kiviču sadarboties muzikāli," sprieda Inese.

Caur sāpēm izplaukusi sievišķība – Kiopa mācība

Foto: F64
Ar Fredi, Kiviču vai Ziedoni māksliniecei sadarboties neizdevās, toties ar citu pašmāju estrādes puisi gan. 2012. gada vasarā Inesi noskatīja tolaik pa karjeras kāpnēm strauji kāpjošais skandalozais Sandis Kiops.

Mūziķis izlēma mazliet izmantot Inesi papildus popularitātes gūšanai, un tas izvērtās par, iespējams, skarbāko pieredzi, ko Inesei dzīves laikā dāvājis vīrietis.

Kiops uzaicināja seksuālo Inesi kailu pagrozīties Rīgas centrā viņa videoklipa filmēšanas vajadzībām. Drīz vien abi tika izsaukti uz policiju un tika apzūdzēti par huligānismu Rīgas ielās.

Rudenī notika tiesa, kas lēma, ka Inesei par filmēšanos jāmaksā 60 latu sods. Kiops, kurš bija visas jezgas organizators, izlikās nekā nezinām. Vēl vairāk – viņš pat pamanījās nozagt Ineses šovu kādā no Rīgas bāriem, iebrāžoties tajā reibumā un izraujot māksliniecei no rokām mikrofonu un sākot izģērbties.

Tā kā uz šo uzstāšanos Inese bija ieradusies kopā ar bērniem, iesaistījās bāriņtiesa. Dziedātāja toreiz nosolījās vairs nekad nesaistīties ar "zemisko Kiopu".

Tikai trīsarpus gadus pēc šī skandāla Kombuļu Inese piedeva Kiopam nodarījumu. "Toreiz, kad tas viss notika, bijām jauniņi un šovbiznesā nepieredzējuši. Tagad esmu precējusies, un arī Kiopam ir sieviete. Mūsu dzīves ir nokārtojušās, vairs neesam tādi, kā toreiz. Jebkuram jau jaunībā var gadīties," nu gudri uz pieredzēto atskatās Inese.

Sen gaidītais itālis – otrais vīrs Paskvāle

Foto: DELFI
2012. gads bija liktenīgs Inesei arī mīlas ziņā – tieši šajā gadā viņa iepazinās ar Paskvāli Adario, kurš kļuva par dīvas otro vīru.

Paskvāle Latvijā pirmo reizi ieradās 2012. gada 5. septembrī, kad atlidoja uz pirmo tikšanos ar internetā iepazīto Inesi. Kad nākamajā rītā pēc itāļa ierašanās Latviju pāršalca vēsts, ka Inese ar jauno draugu ieslēgušies viesnīcas numurā un izslēguši telefonus, kļuva skaidrs, ka ārzemju viesis šeit ir uz palikšanu.

Abi nodibināja kopīgu duetu "Aspetto-dopo" jeb "Pagaidi-vēlāk", jo arī Paskvālem esot ķēriens uz muzicēšanu. 2015. gada 13. martā pāris beidzot apprecējās, un pat lielākajiem skeptiķiem nācās aprast ar domu, ka itālis nu ir viens no Latvijas iedzīvotājiem.

Tiesa, vīrietim, kurš dzimtenē esot strādājis par dārznieku, reizē darbojoties arī vietējā šovbiznesā, Latvijā nemaz tik viegli negāja. Pēc kāzām sieva sāka izmisīgi meklēt darbu savam laulātajam draugam, bet izrādījās, ka itālim Latvijā pelnīt nemaz nav tik vienkārši.

Peļņas nolūkos Paskvāle Līgo vakarā uz laiku pameta Latviju, lai dotos pastrādāt dzimtajā Itālijā. Diemžēl drīz pēc itāļa aizbraukšanas Inese paziņoja par šķiršanos.

Pats Paskvāle aizdomīgi klusēja, faniem liekot mocīties neziņā. Nav skaidrs, vai Inese šobrīd ir tiešām brīva – Paskvāle vēl nav oficiāli apstiprinājis aizdomīgās šķiršanās runas, bet Inese jau ziņojusi, ka viņai blakus esot kāds Džordans Daņiļenko, kurš palīdzot kā dzīves skolotājs.

Nesen Latvijā atgriezies arī Paskvāle, un faniem atliek raidīt visas savas labās domas Ineses virzienā, cerot, ka reizi par visām reizēm māksliniecei izdosies rast tik ilgi gaidīto mieru, mīlestību un drošības sajūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!