Foto: Reuters/Scanpix

Pēdējā laikā īpaši aktīvi tiek vētīta pirms septiņiem gadiem mirušā popa karaļa Maikla Džeksona (attēlā) dzīve. Mūziķa privātais ārsts Konrāds Murejs, kurš tiek vainots viņa nāvē, nācis klajā ar jauniem un pārsteidzošiem faktiem par savu slaveno pacientu.

Murejs sarakstījis grāmatu "This Is It". Tajā izlasāmi līdz šim nedzirdēti un šokējoši fakti par Džeksona dzīvi. Intervijā ar tabloīdu "Mirror" vīrietis cēlis gaismā vairākus mūziķa noslēpumus.

Džeksons kļuva slavens agrā jaunībā. Vēl bērns būdams, viņš uzstājās ansambļa "Jackson Five" sastāvā. Murejs intervijā stāstījis, ka tolaik jaunajam puisēnam veiktas hormonu injekcijas, lai aizkavētu pubertātes iestāšanos un balss lūzumu.

Ārsts apgalvojis, ka to viņam izstāstījis pats Džeksons. Mūziķis kādas "morālās caurejas" laikā Murejam esot atklājis, ka hormonu injekcijas veiktas, lai viņa skanīgā balss pēc iespējas ilgāk paliktu augsta un spalga.

Murejs prātojis, ka šīs injekcijas, iespējams, uz Džeksona psihi atstājušas neizdzēšamu iespaidu un bērnībā pārciestais ir iemesls, kādēļ viņa uzvedība bijusi tik dīvaina un bieži vien neizprotama.

Džeksona privātais ārsts stāstījis, ka mūziķis nevienam nav pilnībā uzticējies, savukārt tuvinieki nav pievērsuši gana lielu vērību viņa veselības stāvoklim.

Tā, piemēram, kad Murejs sācis strādāt ar Džeksonu (viņš par mūziķa privāto ārstu kļuva trīs gadus pirms viņa nāves), dakteris atklājis, ka dziedātāja kājas ir klātas vienās tulznās un tās ir pamatīgi cietušas sēnītes dēļ.

Kāju sēnīte un tulznas bijis viens no iemesliem, kādēļ Džeksons vienmēr valkājis zeķes – viņš kaunējies par savām pēdām. Uzstājoties un dejojot mūziķis cietis lielas sāpes.

Murejs parūpējies par to, lai viņa pēdas tiktu savestas kārtībā un pilnībā atveseļotas.

Privātais ārsts atklājis vēl kādu interesantu faktu – aktrise Elizabete Teilore, kura bijusi tuva Džeksona draudzene, uzvedinājusi viņu uz atkarību takas.

Murejs apgalvojis, ka tieši viņa bijusi tā, kas iepazīstinājusi Džeksonu ar pretsāpju un miega zālēm, no kurām laika gaitā mūziķis kļuvis atkarīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!