Foto: Privātais arhīvs
1. jūlijā apritēja gads, kopš pie Valentīnas Roziņas pirmo reizi satikās visu laiku jestrākās "Lauku sētas" kompānija. Īpašajā dienā dalībnieki bija nolēmuši atkal ierasties slavenajā saimniecībā, Beverīnas novada "Rozītēs", kur pagājušajā vasarā baudīja neaizmirstamu piedzīvojumu.

Kā "Delfi Izklaidei" pirms pasākuma atklāja šova dalībnieces Ilona Jeršova un Arta Brūvere, "Lauku sētas" censoņi jau sen plānojuši apciemot saimnieci un kopā pakavēties atmiņās.

Dāmas gan secināja, ka 1. jūlijs, lai arī ir piedzīvojuma gadadienas datums, tomēr nav īsti piemērots ballītei – tā bija darba diena, kurā ne visiem bija iespēja mērot tālo ceļu uz Beverīnas novadu.

Galu galā pie Valentīnas ciemos ieradās abi vārdabrāļi: Mārtiņš Ainis Roga un "lielais" Mārtiņš. Taču pasākums izdevās uz goda – kompānija svinējusi pie labi klātiem galdiem, baudījusi karstu zāļu vannu, turklāt Mārtiņiem izdevies pielikt roku arī lauku darbos, palīdzot nākt pasaulē teliņam.

Jautrā kompānija piedalījusies arī vietējā našķu konkursā, iegūstot pirmo vietu.

Bijušie "Lauku sētas" dalībnieki iepriecinājuši arī šova fanus, vēlīgi izvietojot attēlus no atkalredzēšanās savās "Facebook" lapās. Jāatzīmē, ka Evija Smane, zinot, ka 1. jūlijā ar tikšanu būs pašvakāk, jau bija pamanījusies apciemot Valentīnu pirms Jāņiem, kad arī izvērtās lielisks pasākums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!