Foto: DELFI

Redzot, ka atlasē uz šovu "Lauku sēta" piedalās spēlē "Precētie pret brīvajiem" iepazītais Oskars Gerners ar sievu Evitu (abi attēlā), skatītāji jau sapriecājās, ka atkal ekrānā tiks ienesta īsta jautrība. Priecīgi bija arī "Lauku sētas" veidotāji, kas jau akceptēja Gernerus dalībai, taču visu izjauca negadījums.

"Mēs abi ar sievu esam cilvēki, kuriem tīk ekstrēmas lietas. Drīz pēc "Lauku sētas" atlases devāmies uz sporta pasākumu ar ekstrēmu pieskaņu. Sanāca tā, ka vienā no spēlēm sievai gadījās neveiksmīgi piezemēties un salauzt kāju," sarunā ar "Delfi Izklaidi" atklāj Oskars.

Pāris sapratis, ka ar lauztu kāju "Lauku sētā", kur tik daudz darbu un aktivitāšu, nu nekādi. Nācies ziņot šova veidotājiem, ka neparedzētu apstākļu dēļ no spēles jāatsakās. Turklāt, tā kā cīņa šogad notiek pa pāriem, jāizstājas abiem.

"Nevienu citu sievas vietā, ar ko startēt šovā, es nevaru iedomāties – no radiem neviens nebūtu ar mieru parakstīties uz ko tādu," teic pirtnieks. Turklāt apstākļi sakrituši tā, ka laikā, kad būtu jāfilmējas "Lauku sētā", Gerneru ģimenes bērniņam piedāvāta vieta pie ārsta, pie kura esot ļoti ilgi jāgaida rindā.

"Es sapratu, ka nevaru atstāt sievu ar lauztu kāju, atteikt bērnam ārstu un iet filmēties. Ģimenes veselība man tomēr svarīgāka, nekā šovs," tā Oskars. Maz rūgtumiņš jau esot – galu galā "Lauku sētas" atlasi ne katram pa spēkam izturēt. Piedzīvojums bijis tik tuvu.

"Bet gan jau šovs būs arī nākamgad. Turklāt – kas zina – vēl jau viss nav beidzies," piebilst TV skatītāju jau iemīļotais varonis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!