Foto: DELFI

Latvijas slavenākajam dziedošajam policistam Nikolajam Puzikovam (attēlā) pēdējā laikā nudien neiet viegli. Gadu pēc saplūkšanās ar draudzenes bijušo mīlnieku Puzikova vārds izskan jau jauna skandāla sakarā.

Pie žurnāla "Kas Jauns" vērsies kāds Saulkrastu iedzīvotājs, zvejnieks, atklājot, ka 25. jūnija vakarā vietējā kāpu zonā sastapies ar slaveno policistu. Trīs zvejnieki tajā vakarā atgriezušies no jūras ar lomu, bet pēkšņi kāpu zonā pamanījuši nekārtības.

Divi vīrieši un trīs dāmas lustējušies kāpu zonā, kur nav ļauts kurināt ugunskurus un apmesties. Kompānija ne tikai jau bijusi uzslējusi teltis un uz zvejnieku iemītās taciņas un kurinājusi grilus, bet arī iebraukusi aizsargājamajā zonā ar automobiļiem.

Zvejnieki devušies aizrādīt jauniešiem, sazīmējot, ka viens no kompānijas ir Puzikovs. Ceļā vīriem sanācis "netīšām" ar ratiem aizskart uz taciņas nolikto pārnēsājamo grilu, viņi pieļauj iespēju, ka no tā nokritušas pāris desas. Taču jauniešu kompānija esot sākusi "ārdīties".

Puzikovs vēl esot bijis mierīgs, bet viņa kolēģis Jānis Eglītis vicinājies ar dūrēm un uzsvēris, ka ir policists. "Viņš draudēja, ka tūlīt sauks policiju, un teica, lai tūlīt braucam uz veikalu un sagādājam viņiem jaunu pārtiku.

Spējām vienīgi atvainoties, ka tas netīšām sanācis, bet viņi tikai uzsvēra: "Zini, kas mēs esam? Policisti, mēs tūlīt izsauksim vēl policistus!"," žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis zvejnieks. Viņš pieļāvis iespēju, ka zēni bijuši reibumā.

Policija tiešām izsaukta, bet, kamēr tā atbraukusi, kompānija jau paspējusi novākt teltis. Zvejnieki kopā ar tuvējo māju saimniekiem vērsušies Valsts policijas Iekšējās drošības pārvaldē, lai tā izmeklē savu darbinieku uzvedību.

Tikām pašam Puzikovam par notikušo ir cita versija. Mākslinieks stāsta, ka vietējais iedzīvotājs esot iespļāvis viņu vienreizējos ugunskuros, kur gatavojās ēdiens.

"Pēcāk viņi arī pārbrauca ugunskuram pāri ar savu ķerru. Viņi saukāja mūs par stulbajiem tūristiem, kas gandē dzīvi. Mēs aizrādījām, ka tas ir ļoti nepieklājīgi. Viņi bija piedzērušies, un tas, es ceru, tiks pierādīts, jo šādos gadījumos ekspertīze jāveic. Mēs dzēruši nebijām," pavēstījis dziedošais policists.

Viņa kolēģis Eglītis žurnālam pastāstījis, ka minētajā vietā Saulkrastos esot atļauts piknikot, un jaunieši to darot jau gadu no gada, rūpējoties par to, lai nekas netiktu sabojāts vai piegružots.

Policists uzsvēris, ka paši trīs zvejnieki meklējuši kašķi, viens pat esot solījies iet pēc pistoles. Jaunieši cer, ka policija tiks galā ar šo lietu, jo zvejnieki esot uzvedušies "nekaunīgi, pat cūcīgi" un viņiem par to jāsaņem sods.

"Mēs vienkārši gribējām, nevienu netraucējot, klusi atpūsties, bet sanāca viss citādi. Un ne jau mūsu vainas dēļ," spriež Eglītis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!